Wat is het veiligheidskundige salaris?

Veiligheidskundige functieomschrijving

Wat wil je worden als je later groot bent? Zeker geen makkelijke vraag. Weet je nog wat je antwoord was? Misschien wist je altijd al dat je een baan wilde waarbij je impact maakt en echt iets bijdraagt. Dit sluit aan bij de functie van veiligheidskundige. Het is een mooie en belangrijke operationele functie.

Je bent een vraagbaak voor collega’s op de bouwplaats. Door goed luisteren en tijdig risico’s te signaleren creëer je een veilige werkomgeving. Daarnaast werk je aan gave projecten en lever je een actieve bijdrage aan uitvoerders- en projectleiders bijeenkomsten. Genoeg verantwoordelijkheden waarbij je de ruimte krijgt om hier je eigen draai aan te geven. Als veiligheidskundige ontvang je dan ook een aantrekkelijk salaris. Hoe het veiligheidskundige salaris is opgebouwd en wat je kunt verwachten lees je hier.

Benieuwd wat het precies inhoudt om een veiligheidskundige bij Van Wijnen te zijn? Ontdek alles wat je wilt weten over wat een veiligheidskundige doet.

Waar hangt het salaris van een veiligheidskundige van af?

Bij Van Wijnen zijn we trots op onze collega’s. Goed en hard werk wordt beloond. Zoals bij iedere functie hangt het salaris af van een aantal factoren. Zo kijken we naar de leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Maar ook inzet, proactiviteit en ondernemerschap heeft hier invloed op. Dit kun je in projecten en uitvoerders- en projectleiders bijeenkomsten kwijt. Bij Van Wijnen gaat het om de manier waarop je jouw werk verricht.

Veiligheidskundige primaire arbeidsvoorwaarden

Wist je dat je bij Van Wijnen een concurrerend arbeidspakket krijgt? Zo weet je zeker dat je bij ons goed zit. Dit houdt namelijk in dat je een bovengemiddeld salaris, een werktelefoon en onkostenvergoedingen ontvangt. Om je werk goed uitgerust en vol energie uit te voeren ontvang je in de bouwsector meer dan het bovenwettelijke aantal vakantiedagen. Genoeg tijd dus om de 8% vakantietoeslag die je bovenop het vast overeengekomen loon te besteden.

Veiligheidskundige salaris doorgroeimogelijkheden

Het salaris van een veiligheidskundige bepalen we aan de hand van de cao Bouw en Infra. Van Wijnen neemt hier ook individuele verhogingen, gebonden aan ervaring en/of prestaties, in mee. Met het Van Wijnen College upgrade je door het volgen van trainingen en cursussen jouw kennis. Je bent de regisseur van je eigen carrière en loopbaan.

FAQ

Wat doet een veiligheidskundige?

Een veiligheidskundige bij Van Wijnen heeft een belangrijke taak en verantwoordelijkheid. Je zet je dagelijks in om veilig, bewust en kwaliteitsgericht werken in ons DNA te verankeren.

Welke opleiding voor veiligheidskundige?

Een veiligheidskundige word je niet zomaar. Je bent alert op kansen, nieuwe situaties en problemen. Zo speel je hier zo snel mogelijk op in. Een hbo veiligheidskundige diploma, eventueel aangevuld met een MVK-, of HVK-opleiding is een goede basis voor deze dynamische functie.  

Daarom kies je voor werken bij Van Wijnen

Je weet dat de functie van veiligheidskundige je op het lijf geschreven is. Dan heb je nog de belangrijke taak om te kiezen voor welk bedrijf je dit gaat doen. Je wilt een bedrijf die je ruimte geeft om jezelf te ontwikkelen.

Als veiligheidskundige bij Van Wijnen krijg je een baan met veel verantwoordelijkheden en uitdagingen, waarbij je de ruimte krijgt om hier je eigen draai aan te geven. We willen dat je elke dag het beste uit jezelf haalt. Daarom is het teamgevoel en de sfeer op de werkvloer belangrijk. Zo wordt het werk leuker en gezelliger, maar ook leer je van elkaar.

Samen werken aan een beter leven

Werken bij Van Wijnen is werken bij een familiebedrijf. Dat willen we niet alleen uitstralen, maar dat je dat ook voelt. Of je nu op kantoor werkt of op de bouwplaats, het teamgevoel komt sterk naar voren. Wat ons drijft, dát is wat ons verbindt. We werken daarom samen aan ruimte voor een beter leven.

Bij Van Wijnen zijn we oprecht, gedreven en grensverleggend. Kijk snel of er een vacature bij jou in de buurt open staat. Je bent welkom op een van onze 26 locaties. Zien we je snel?

Benieuwd naar een baan als veiligheidskundige?