Traineeship bij Van Wijnen

Bekijk de vacatures

Jij bepaalt jouw succes!

Als trainee bij Van Wijnen Zuid kom je terecht bij een hechte club collega’s die samen iedere dag aan hun ambities werken. Jij wordt écht onderdeel van de organisatie. Gedurende 1,5 jaar krijg jij als trainee de mogelijkheid om jezelf te oriënteren en ontwikkelen binnen de bouwwereld. Een mooie kans om jouw carrière te starten in verschillende vestigingen, culturen en opdrachten. Bij ons sta jij aan de basis van jouw eigen succes! Het traineeship wordt namelijk in overleg vormgegeven, op basis van jouw ambities en interesses.

“Ik vind het belangrijk jong talent kansen te bieden en kennis te laten maken met Van Wijnen als zij hun eerste stappen zetten op de arbeidsmarkt. In onze cultuur staat ondernemerschap centraal en daar past een flexibel traineeship perfect bij. Je krijgt de kans om je breed te oriënteren en wij blijven scherp door de andere kijk van jongere generaties op de wereld. Ik vind het erg leuk om trainees te begeleiden in hun ontwikkeling en maak daar graag tijd voor vrij.” Arno van den Thillart – regiodirecteur Van Wijnen Zuid

Jouw ontwikkeling

Het gehele traineeship krijg je persoonlijke begeleiding van een vaste mentor. Dit is iemand uit de regiodirectie van Van Wijnen Zuid, die jou met een persoonlijk coachingstraject weet te motiveren en te triggeren om het beste uit jouw ontwikkeling te halen. Wie dit precies is? Dat is afhankelijk van jouw persoonlijkheid en voorkeuren. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen.

Wat kun je verder verwachten?

  • Een passende (duurzame) auto waarmee jij je gemakkelijk door de regio kunt verplaatsen;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget;
  • Een digitale omgeving met een ruim aanbod van trainingen, cursussen en opleidingen: van e-learning tot klassikaal leren.
  • Op basis van jouw persoonlijke drijfveren stellen wij samen een plan op dat als basis dient voor jouw traineeship, maar bijgesteld kan worden gedurende de periode. Het is niet ‘in beton gegoten’ zoals wij dat in de bouw zeggen…

Ben jij de nieuwe trainee bij Van Wijnen Zuid?

Bekijk dan de openstaande vacature en reageer vandaag nog. We nemen dan direct contact met je op.

Collega’s aan het woord

  • Pieter van Nunen
  • Nadia van den Boogaard

“Het traineeship van Van Wijnen was voor mij een mooie manier om te ontdekken waar mijn interesses en capaciteiten liggen. Het traineeship heeft mij inzicht gegeven in wat mij écht energie geeft: het nadenken over processen, acquisitie en management.

Door ‘Learning on the job’ ben ik doorgestroomd naar een passende, specialistische functie. Ik vervul nu de rol van junior projectleider systematisch onderhoud. Na mijn traineeship heb ik met de regiodirecteur en de bedrijfsleider de koers voor het Vastgoedbeheer van Van Wijnen Zuid voor de komende vijf jaar uitgezet. Tot op de dag van vandaag lever ik hier met ontzettend veel plezier een bijdrage aan.

Ik raad alle ambitieuze en gedreven starters aan zo’n kans met beide handen aan te grijpen.”

“Mijn keuze voor een traineeship was vrij snel gemaakt. Ik wilde de verschillende facetten van de bouw van dichtbij meemaken. Een ontwikkelende bouwer als Van Wijnen was in mijn ogen dan ook de perfecte eerste werkgever.

In de eerste periode heb ik een duurzaam concept geïntroduceerd bij onze belangrijkste klant in de Retail. Momenteel verdiep ik mij in de behoeften van woningcorporaties binnen de afdeling Renovatie. Hiermee wil ik tot interne procesverbeteringen komen. Een plek waar ik op voorhand niet had gedacht terecht te komen, maar waar ik het erg naar mijn zin heb.

Het traineeship bij Van Wijnen Zuid is een uitdagende start van mijn carrière, waarbij mijn persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Ik krijg bij Van Wijnen de kans om door te groeien naar een passende functie.”

Wat breng jij mee als trainee?

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met Maud.

m.de.borst@vanWijnen.nl 06 30 05 98 35

Vacatures