Traineeship

Ontdek de bouwwereld, ontwikkel jezelf!

Hé Topper! Ben jij op zoek naar een traineeship?

Werk jij straks mee aan het oplossen van de woningnood? En wil jij impact maken? Tijdens het traineeship gaan we samen jouw talenten en ambities ontdekken. Laat Van Wijnen jou helpen om in twee jaar een bouwprofessional te worden die het verschil kan maken.

Waarom een traineeship bij Van Wijnen?

Van Wijnen zet vol in op circulair bouwen, industrialisering en digitalisering van het bouwproces. Waarom? Omdat we heel Nederland betaalbare woningen gunnen. En dus moeten we anders bouwen: slimmer, sneller, duurzamer. Daar hebben we jong, gedreven talent zoals jij bij nodig. Want jij hebt een frisse kijk op de wereld om ons heen. En met jouw skills kunnen we als bouwbedrijf nog beter inspelen op de uitdagingen van de toekomst. Samen gaan we bouwen aan ruimte voor een beter leven. Je bent meer dan welkom.

Wij zorgen goed voor jou!

Je staat aan het begin van je carrière. Je zit vol dromen over de toekomst. Jouw toekomst! Logisch dat je nu de juiste keuze wilt maken. Van Wijnen begrijpt dat en wil jou hierbij helpen. Daarom hebben we een razend interessant traineeprogramma voor hbo-ers Bouwkunde, Vastgoedkunde en Technische Bedrijfskunde samengesteld.

Jouw traineeship in drie blokken

– Gedurende 2 jaar loop je mee bij een lokale vestiging op afdelingen zoals uitvoering, werkvoorbereiding, tendermanagement, projectontwikkeling en prijsvorming.
– Om de 8 weken heb je een terugkomdag. Daarin ligt de focus op jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan intervisie met de andere trainees. Zo leren we van én met elkaar. Ook krijg je tijdens de terugkomdagen de hele wereld van Van Wijnen te zien.
– Je krijgt individuele coaching en wordt begeleid bij de eerste stappen van je loopbaan.
– Ook op jouw eigen locatie krijg je een buddy bij wie je met jouw vragen terecht kunt.

Traineeship HBO Bouwkunde

Heb jij je hbo-diploma (bijna) op zak? En wil je bijdragen aan het oplossen van de woningnood? Geef je carrière een kickstart – zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Dit kan je verwachten

– Een tweejarig, gevarieerd programma gericht op jouw ontwikkeling
Individuele coaching en een buddy die naar je omkijkt
– Een innoverend bedrijf, marktleider in betaalbaar wonen
– Een warm welkom, zodat jij je snel thuis voelt
– Een werkplek altijd dicht bij huis
– Je mag zijn wie je bent (maar dat is logisch 😊)

Wat kan je verder verwachten?

– Een concurrerend startsalaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling
– 43 vrije dagen
– Mobiel en laptop van de zaak
– Individueel opleidingsbudget van in totaal € 2.000
– Reiskostenvergoeding

De vier pijlers van het van Wijnen traineeship

Samen

Jezelf ontwikkelen is leuker als je samen aan dit avontuur begint. Daarom kom je terecht in een groep met andere trainees. Iedere trainee werkt op zijn eigen locatie. Tijdens terugkomdagen gaan jullie met elkaar sparren. Over hoe jij de werkplek ervaart, of over zaken waar je tegenaan loopt. Tijdens de terugkomdagen krijg je trainingen op het gebied van vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast is er ruimte voor intervisie en ga je op excursie.

Het hele plaatje

Van Wijnen is projectontwikkelaar, een groot bouwbedrijf, ingenieursbureau en vastgoedbeheerder in één. Zo leer jij de hele levenscyclus van vastgoed kennen. Als trainee werk je op een van onze bouwlocaties. Tijdens de verschillende excursies op de terugkomdagen maak je daarnaast kennis met de andere business units. Ook krijg je bij ons een kijkje in de keuken van onze nieuwe, innovatieve woningfabriek. Wedden dat je oren en ogen tekort komt?

Altijd dicht bij huis

Van Wijnen heeft 27 locaties door het hele land. Ideaal, want dat betekent dat er altijd wel een locatie bij jou in de buurt is. Waar je ook werkt, je wordt volledig onderdeel van het team. De collega’s werken graag en hard, maar plezier en ontspanning zijn net zo belangrijk.

Doen en ervaren

Door te doen, ervaar je wat je leuk vindt: dat is de strekking van dit traineeship. Daarom wissel je iedere 8 maanden van functie. Jouw kans om diverse werkzaamheden te ervaren. Daarmee heb je na twee jaar goed inzicht in wat bij jou past. Als dat geen kick-start van jouw carrière is.

Mattias vertelt je alles

We zijn een bedrijf waar de deur altijd open staat. Je loopt zomaar het kantoor van de directeur binnen om een praatje te maken. Geen probleem. Hij zou je het liefst zelf vertellen waarom werken bij Van Wijnen zo tof is! Mattias, onze campus recruiter, is daar echter een stuk beter in. Dus wil je ons verhaal horen? Via de onderstaande knop kom je met hem in contact.

Klinkt goed toch?

Heb jij je diploma HBO bouwkunde (bijna) op zak, maar twijfel je nog over welke functie het beste bij jou…

Startersfuncties, Traineeships

Eibergen

40 uur

Heb jij je diploma HBO bouwkunde (bijna) op zak, maar twijfel je nog over welke functie het beste bij jou…

Startersfuncties, Traineeships

Dordrecht

40 uur

Heb jij je diploma HBO bouwkunde, vastgoedkunde of technische bedrijfskunde (bijna) op zak en ben je nu op zoek naar…

Startersfuncties, Traineeships

Deventer

40 uur