Onze organisatie

Werk mee aan het oplossen van de woningnood

Je wilt werk met betekenis. Liefst op de manier die het beste bij jou past. Bij Van Wijnen werk je mee aan het oplossen van de woningnood. We geloven dat iedereen behoefte heeft aan een betaalbaar en comfortabel thuis: studenten, jonge mensen, gezinnen met kinderen, ouderen en vluchtelingen. Mee eens?

Onze organisatie

Schoon, circulair en betaalbaar

Dan wil je net als wij meebouwen aan plekken waar mensen zich thuis voelen. Met oog voor de generaties na ons. En zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet. Mede dankzij onze innovatieve woningfabriek kunnen we sneller, schoner en meer circulair bouwen. Zo zorgen we ervoor dat betaalbaar wonen voor iedereen bereikbaar blijft.

Een werkgever die jou vooruithelpt

Van Wijnen geeft jou alle ruimte om te leren en jezelf te ontwikkelen. En dat is heel wat waard. Want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Dat vraagt om aanpassend vermogen. Ook van jou. Zo word je nóg beter in je vak. Of je nu timmerman/timmervrouw, constructeur, projectbegeleider, projectontwikkelaar, calculator of werkvoorbereider bent. Of graag op kantoor voor ondersteuning zorgt.

Werken binnen onze ‘meer dan bouwen-cirkel’

Van Wijnen is actief gedurende de hele levenscyclus van vastgoed: van ontwikkelen tot en met beheren. Dat is onze ‘meer dan bouwen-cirkel’. Die levert professionals zoals jij diverse kansen op. Lees hieronder wat dat betekent.

Ontwikkelen

Een compleet nieuwe woonwijk, inclusief gebiedsontwikkeling en aandacht voor sociale cohesie? Of een kleinschaliger bouwproject? Van Wijnen neemt graag het voortouw. Met jou en jouw ondernemende houding voorop. Ook van leefomgevingen die toe zijn aan vernieuwing maak jij met onze integrale wijkaanpak weer een fijne, veilige wijk. Dat doe je als unieke ‘buurtontwikkelaar’, samen met betrokken partijen en zo dichtbij mogelijk. Denk o.a. aan de gemeente, corporatie, verhuurder, een externe projectontwikkelaar en buurtbewoners. Vanaf het eerste idee denk je actief mee over de leefbaarheid en een duurzame woonwijk. Zo realiseer je diverse, toekomstbestendige en groene plekken waar iedereen zich thuis voelt.

Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van leefomgevingen en het creëren van fijne, veilige wijken met een duurzaam karakter?

Vacatures – Van Wijnen

Bouwen

Van Wijnen bouwt altijd met een blik op de toekomst. Veilig werken en het beheersen van risico’s horen daarbij. Dat kan vanuit meerdere functies. Denk aan functies als vaklieden, werkvoorbereiders, calculatoren en uitvoerders. Uitdaging genoeg! Als projectleider nieuwbouw bijvoorbeeld word je vroeg in het proces bij de bouwplannen betrokken. Terwijl je je als timmerman of timmervrouw helemaal kunt uitleven in de uitvoering. Met alle waardering en complimentjes die daarbij horen. Zo kom je met zijn allen tot een succesvolle realisatie. Kortom, om samen het project met de voeten in de klei te zien groeien. Die dynamiek, daar doe je het voor.

Ben jij op zoek naar een dynamische rol waarbij je betrokken bent bij het succesvol realiseren van bouwprojecten en waarin je jouw vaardigheden kunt inzetten? Bekijk hieronder onze actuele vacatures.

Vacatures – Van Wijnen

Transformeren

Bouwlocaties zijn schaars. En er is relatief veel leegstand. Het transformeren van bestaande panden is daarom een van onze oplossingen voor betaalbaar wonen en toekomstbestendigheid. Daar kun jij je volledig in vinden. Want je beseft dat het transformeren van bestaande gebouwen een stuk duurzamer is dan nieuwbouw. Jouw bijdrage om van een leegstaand gebouw een splinternieuw appartementencomplex te maken, geeft jou voldoening. Dat kan vanuit meerdere rollen. Als kostendeskundige bijvoorbeeld. Of als uitvoerder renovatie en transformatie. Hoe dan ook, we werken altijd als een hecht team. Zo sta je er nooit alleen voor.

Ben jij op zoek naar een uitdagende kans waarin je de mogelijkheid hebt om nieuwe betekenis te geven aan locaties en de complexiteit van hun metamorfose/transformatie te verkennen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Vacatures – Van Wijnen

Renoveren

Bij Van Wijnen kun je écht bijdragen aan toekomstbestendigheid. Want er is nog veel werk te verzetten als het gaat om het verduurzamen van bestaand vastgoed. Zoals bij woningcorporaties. Daar zijn vaklieden, uitvoerders, projectvoorbereiders en nog veel meer professionals zoals jij voor nodig. Renoveren van een woning in bewoonde staat vraagt het een en ander van de bewoners. En ook van de buurt. Samen met jou zetten we de stappen die nodig zijn. Met zichtbaar resultaat: een gerenoveerd pand levert de bewoner beduidend lagere energiekosten en meer wooncomfort op. Mooi dat jij daar een rol in hebt.

Ben je geïnteresseerd in het bijdragen aan het verduurzamen van bestaand vastgoed, zoals bij woningcorporaties, en het realiseren van lagere energiekosten en meer wooncomfort voor bewoners? Dan maken wij graag kennis met jou!

Vacatures – Van Wijnen

Beheren

Goed onderhoud en vastgoedbeheer zijn essentieel voor optimaal woon- en werkplezier. Bij Van Wijnen draag je daar op verschillende manieren aan bij. Denk bijvoorbeeld aan het traditionele technisch beheer, waar onze basis ligt. Maar ook binnen facilitair beheer kun je veel betekenen. Van installatie en brandveiligheid, tot aan schoonmaak en pandbeheer. Pak jij je rol als onderhoudsmonteur of ga je aan de slag als servicecoördinator? Of ligt leidinggeven jou meer? Wat je functie ook wordt: je werkt in teamverband en zorgt voor optimaal beheer van de panden die we ontwikkelen, bouwen en opleveren. Zo is de cirkel rond!

Overweeg je bij te dragen aan onderhoud en vastgoedbeheer, waarbij je taken kunt vervullen als onderhoudsmonteur, servicecoördinator of in een leidinggevende rol? Dan maken wij graag kennis met jou!

Vacatures – Van Wijnen

Bouw je met ons mee?

Met 27 locaties door heel Nederland profiteer je bij Van Wijnen van de voordelen van een groot bedrijf. En ervaar je tóch het warme thuisgevoel van collega’s die jou graag leren kennen.