Stage

Ervaring opdoen bij het mooiste bouwbedrijf van Nederland? Kies dan voor een meewerk- of afstudeerstage bij van Wijnen! In korte tijd alle kneepjes van het vak leren door ervaren collega’s.

Van Wijnen zet vol in op circulair bouwen, industrialisering en digitalisering van het bouwproces. Waarom? Omdat we heel Nederland betaalbare woningen gunnen. En dus moeten we anders bouwen: slimmer, sneller, duurzamer.

Daar hebben we jong, gedreven talent zoals jij bij nodig. Want jij hebt een frisse kijk op de wereld om ons heen. En met jouw skills kunnen we als bouwbedrijf nog beter inspelen op de uitdagingen van de toekomst. Samen gaan we bouwen aan ruimte voor een beter leven. Je bent meer dan welkom.

We nodigen je graag uit om bij van Wijnen stage te komen lopen. Of het nu een meewerkstage is of een afstudeerstage, het is mogelijk bij van Wijnen. Kom je er niet uit of staat de jouw stage er niet tussen? Neem dan contact op en dan helpen we je!

Heb je vragen? Misschien staat het antwoord hier wel tussen:

Ontvang ik tijdens een stage bij jullie een vergoeding?

Zeker, jouw inzet wordt uiteraard beloond. Voor mbo-stagiaires is deze vergoeding €550,- en voor hbo-stagiaires €650,- (op basis van 40 uur per week).

Hebben jullie zelf vraagstukken liggen voor afstudeeropdrachten?

Als wij zelf een interessant thema hebben waarmee een student aan de slag kan gaan, dan posten we dit als een vacature op onze pagina. Staan daar geen afstudeeropdrachten? Maak je geen zorgen. Vaak kunnen we in overleg samen een thema of een opdracht verzinnen die bij jou past en voor ons van waarde is.

Mijn opleiding staat niet tussen de beschikbare stages, wat kan ik doen?

Een groot deel van onze stages bevindt zich in het bouwkundige aspect, maar ook voor niet-bouwkundige hebben we met enige regelmaat een leerzame opdracht of stage beschikbaar. Staat in de lijst geen passende stage maar wordt je wél blij & enthousiast van Van Wijnen? Neem dan contact met onze Campus Recruiter Mattias op.

Werken bij Van Wijnen voelt als thuiskomen

Tweelingzussen Bo en Noa hebben beiden stage gelopen bij Van Wijnen. In totaal zelfs 3 stageperioden. Bo begon met een stage bij Van Wijnen Breda, overtuigde haar zus erna om daar ook stage te lopen.

Lees meer

Als stagiair werkvoorbereider aan de slag bij Van Wijnen

‘Ik zit nu in het derde jaar van de opleiding hbo Bouwkunde op het Windesheim in Zwolle. Hiervoor heb ik de mbo-opleiding Middenkaderfunctionaris Bouw op het Hoornbeeck in Amersfoort gedaan.

Lees meer

Liever door mij gebeld worden?

Dat kan natuurlijk ook! Ik ben Mattias, Campus Recruiter bij Van Wijnen.

Graag help ik je bij jouw oriëntatie! Laat jouw nummer en vraag achter en ik bel jou snel!