Student & starter

Bij Van Wijnen krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen, je professionele netwerk te vergroten en te ontdekken wat je leuk vindt in een toekomstige baan.

Welkom bij Van Wijnen, dé plek waar jij als student of starter de mogelijkheid krijgt om te groeien en je te ontwikkelen in de bouw- en vastgoedsector! Bij ons ben je aan het juiste adres om jouw talenten te ontplooien en je carrière een boost te geven.

Bij Van Wijnen krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. We bieden diverse stageplaatsen, traineeships en startersfuncties aan, waarbij je in de praktijk kunt leren en werken aan uitdagende projecten. Ervaren professionals binnen ons bedrijf begeleiden en coachen je, zodat je snel vooruitgang kunt boeken in je carrière.

Bij ons wordt er hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor plezier en ontspanning. We organiseren regelmatig teamuitjes, borrels en andere gezellige activiteiten om de teamspirit hoog te houden.

Top-Employer-2024

Bij Van Wijnen kan jij als student of starter jouw talenten volop ontwikkelen, werken aan innovatieve projecten en deel uitmaken van een hecht en gezellig team. Wij nodigen je graag uit om samen met ons te werken aan een duurzame en innovatieve toekomst en samen te bouwen aan een ruimte voor beter leven.

Van Wijnen is voor de derde keer op rij Top Employer. Daar zijn we trots op.

Bouw jij met ons mee?

Waar wil jij meer over weten? Voor meer informatie, klik op onderstaande interessegebieden.

Liever door mij gebeld worden?

Dat kan natuurlijk ook! Ik ben Mattias, Campus Recruiter bij Van Wijnen.

Graag help ik je bij jouw oriëntatie! Laat jouw nummer en vraag achter en ik bel jou snel!