We willen graag dat onze collega’s meegroeien met de ambities van Van Wijnen. Daarom krijg je bij ons, via het Van Wijnen College, alle kansen om bij te blijven, mee te groeien en je honger naar kennis te stillen. Het Van Wijnen College is dé plek waarin leren en ontwikkelen binnen Van Wijnen vanuit één visie samenkomt.

Het Van Wijnen College is dé plek waar leren en ontwikkelen vanuit één visie samenkomen en bestaat uit drie onderdelen:

Leerplek bij Van Wijnen
Leerplek

Leerplek is een uitgebreid platform en biedt volop keuze aan trainingen, microlearnings, cursussen en opleidingen (on- en offline). Die helpen jou om ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet te volgen, je werk verder te professionaliseren en jouw persoonlijke groei te stimuleren. 

Lees meer
stage afstuderen trainee
Collegia

Collegia is een interactieve online leeromgeving, waarin je wordt uitgedaagd om het DNA van Van Wijnen te ontdekken. Je leert hier op een leuke, ontspannen manier hoe je met onze gedragscode ‘Zo doen wij’ omgaat.

Lees meer
Talentontwikkeling

Hoe komen je sterke punten nog beter tot hun recht? En hoe kan je optimaal van elkaars kennis en vaardigheden profiteren? Daar draait het om bij Talentontwikkeling, het tweede onderdeel van het Van Wijnen College. Bij Talentontwikkeling worden landelijke leiderschapsprogramma’s en leertrajecten voor landelijke ontwikkeling en kennisdeling aangeboden.

Lees meer