Voor jou

Ontdek Van Wijnen op jouw manier. En bekijk welke functie bij jou past. Laat ons je helpen bij het vinden van jouw baan.

Waarom werken bij Van Wijnen?

Bij ons krijg je de kans om bij te dragen aan het oplossen van de woningnood. Vanaf dag één heb je te maken met thema’s als betaalbaar wonen, duurzaamheid, circulariteit en afvalvrij bouwen. Dat zijn de uitdagingen van nu. Waar jij je schouders onder mag zetten. Op de bouwplaats, in onze fabrieken, op een project of op kantoor. Staat jouw baan hier (nu) niet tussen? Neem snel contact op met een van onze recruiters. Dan ben je er als eerste bij!

7 x Waarom je bij ons goed zit

1. Je groeit met ons mee

Je wilt je graag ontwikkelen. Omdat de wereld verandert. Omdat stilstand achteruitgang is. En omdat je verder wilt komen in het leven. Zodat je de waardering krijgt die je verdient. En iedereen in jouw omgeving trots op je is. Bij ons krijg je alle ruimte om te groeien. Je kunt bijvoorbeeld veel leren via ons Van Wijnen College. Een loopbaan bij Van Wijnen verandert je. En laat jou groeien. Profiteer ervan en pak die kans!

Kantoor Van Wijnen
Collega op een bouwplaats

2. Je hebt een basis voor een goede toekomst

Een werkgever kiezen doe je niet elke dag. Logisch dus dat je niet over één nacht ijs gaat. Van Wijnen is een solide bedrijf. Ruim 114 jaar geleden begonnen we als kleine, traditionele timmermanszaak. Inmiddels zijn we een bouwonderneming met 27 locaties. En we groeien nog steeds. Zoek je een bedrijf met perspectief? Waar je wordt uitgedaagd om elke dag weer je grenzen te verleggen? Wees welkom.

3. Je mag zijn wie je bent

Een divers team vergroot onze denkkracht. En maakt onze horizon breder – met alle kleuren van de regenboog. Kijk, zo maken we samen het verschil. Voor de mensen voor wie we bouwen. Ook die zijn allemaal anders. Vandaar dat we streven naar diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusiviteit. Daar pas jij dus zeker bij. Want bij ons mag je zijn wie je bent. Pas als je jezelf kunt zijn, ga je met plezier naar je werk. Dat thuisgevoel geven we je graag mee. Voelt goed, toch?

Van Wijnen collega drinkt een kop koffie
Van Wijnen collega aan de telefoon

4. Je kunt rekenen op waardering en beloning

Bij Van Wijnen gaan we uit van gelijkwaardigheid. Iedereen draagt op zijn of haar manier een steentje bij. Hoewel er altijd verschillen zijn tussen complexiteit van het werk en senioriteit, draait het ook om de manier waarop jij je werk doet. Inzet, zelfstandigheid en eigen initiatief worden extra gewaardeerd. Dat maakt het werken voor jou spannend en uitdagend. Herkenbaar?

5. Je hebt de optimale balans tussen werk en privé

Je werk is belangrijk, maar thuis is minstens zo belangrijk. Zoek je een flexibele werkgever die daar oog voor heeft? Vrijheid past bij wie we zijn. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om werk en privé zo goed mogelijk te combineren. Onafhankelijk van tijd en plaats werken vinden we normaal. Als dat  bij je werkzaamheden past natuurlijk. Hoe dan ook, samen vinden we de beste balans.

Van Wijnen collega op de bouwplaats

6. Je krijgt alle aandacht

Van Wijnen heeft het keurmerk World-class Workplace van Effectory. En is officieel benoemd tot Top Employer 2022, 2023 en 2024. Er wordt hier dus goed voor je gezorgd. Dat blijkt uit de mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen. Uit je beloning en de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zoals je pensioen. Een goed pensioen is straks van onschatbare waarde. We hebben aantrekkelijke pensioenafspraken. Dat levert jou een zorgeloze toekomst op. Zo weet je zeker dat je er ook later goed bij zit. Al duurt dat misschien nog even.

7. Eerlijk en gelijkwaardig

Oprecht, gedreven en grensverleggend: dat zijn onze kernwaarden. Deze woorden staan voor de manier waarop we ons werk doen. Woorden waar onze collega’s, klanten, leveranciers en onderaannemers ons aan kunnen herkennen. En waar we elkaar op mogen aanspreken.

Iedereen wil in een omgeving werken waarin je je prettig en veilig voelt. Daarvoor hebben we met elkaar afspraken gemaakt. Deze vind je terug in onze gedragscode ‘Zo doen wij’. Onze gedragscode behandelt onder meer ethisch handelen, integriteit, arbeidsomstandigheden en zorg voor het milieu. De gedragscode dragen we uit naar alle partijen met wie we samenwerken. Zo staan we voor eerlijk werken en gelijkwaardigheid.

Daarom kies je voor Van Wijnen

De wereld verandert. Dat biedt kansen voor de toekomst en voor innovatieve concepten. Voor industrialisering en data-gestuurd bouwen, met investeringen in kunstmatige intelligentie en digitalisering. Ga jij samen met ons die uitdaging aan? Ben je net als wij altijd op zoek naar hoe het beter, sneller, duurzamer en groener kan? Ons doel: bijdragen aan het oplossen van de woningnood. Bouw je met ons mee?

Van Wijnen collega op de bouwplaats


Wat is jouw tak van sport?

Bouw met ons mee! Dat kan bij ons in verschillende takken van sport. Bekijk jouw mogelijkheden op de pagina.

Het bouwbedrijf

Door het hele land bouwen we aan mooie projecten. Omdat we regionaal zijn georganiseerd, zit er altijd wel een Van Wijnen locatie bij jou in de buurt

Lees verder

Projectontwikkelaar

De locaties waar wij zelf de projectontwikkeling doen, worden altijd door Van Wijnen zelf gebouwd.

Lees verder

Maakindustrie (Components)

Van Wijnen Components is de maakindustrie van Van Wijnen. We leveren kozijnen, wanden en vloeren. Exclusief aan onze eigen bedrijven in het land

Lees verder

Engineering

Van Wijnen Engineering is ons multidisciplinaire ingenieursbureau: voor onze opdrachtgevers dé constructieve partner in alle fases van het gezamenlijke bouwproces.

Lees verder

Materieel

Van Wijnen Materieel levert en keurt divers materieel voor onze bouwplaatsen, zoals bouwketen, elektra, verlichting, terreininrichting, diverse soorten machines en elektrisch handgereedschap.

Lees verder

Vastgoedbeheer

Onze professionele vastgoedbeheerders zijn allrounders die hun vak verstaan.

Lees verder

Hoofdkantoor

De bouw is een complexe sector die veel uitdagingen kent. Dat vraagt om de inzet van actuele kennis en expertise.

Lees verder