Wat doet een bedrijfsleider?

Als bedrijfsleider bij Van Wijnen ben je dé verbindende factor. Je kent de krachten binnen je team en zet deze op de juiste manier in. Dit helpt je om bij ieder project te zorgen voor een optimale service en nazorg.

Nazorg in de bouw

Wanneer je denkt aan de bouw, dan denken de meeste mensen aan de voorbereidingen en het daadwerkelijk bouwen van een project. Maar hoe zit het met de nazorg in de bouw? Dat is waar jij als bedrijfsleider een belangrijke rol speelt. Een bedrijfsleider bij Van Wijnen werkt nauw samen met de opdrachtgever. Vanaf het moment van oplevering begint jouw werk pas echt. Je verzorgt samen met je team alle zaken die opduiken tot het einde van de garantieperiode van 10 jaar.

Een bedrijfsleider bij Van Wijnen heeft een brede en verantwoordelijke functie. Je bent de verbindende factor tussen betrokken partijen en schakelt tussen diverse stakeholders. Iedere melding of garantie klacht neem je uiterst serieus. Want je weet dat iets nog zo onschuldig kan lijken in eerste opzicht, maar dat er een groter en complexer probleem onder kan hangen. Omdat we onze verantwoordelijkheid pakken binnen de garantieperiode geeft dit vertrouwen voor mogelijke vervolgopdrachten in de toekomst.

Wat doet een bedrijfsleider bij Van Wijnen?

Van Wijnen staat voor wat we bouwen

Bij Van Wijnen verzorgen we bouwprojecten van begin tot de nazorg fase. Dit lukt alleen wanneer we als een team samenwerken. Zo overleg je als bedrijfsleider met het projectteam over de oplevering. Heel belangrijk omdat je op deze manier op de hoogte bent van alle nieuwe projectinformatie. Waar het dan voor de meeste bouwbedrijven stopt, begint voor jou het echte werk. 

Je bent het verlengstuk van de bouwmij. Je zorgt dat de oplever- en garantieperiode zo soepel mogelijk verloopt voor de opdrachtgevers. Een prachtige manier om te laten zien dat Van Wijnen staat voor wat we bouwen, ook na de bouw. Dat geeft vertrouwen voor vervolgopdrachten in de toekomst.

Zo ziet een werkdag van een bedrijfsleider eruit

Het klinkt misschien cliché, maar als bedrijfsleider bij Van Wijnen is geen dag hetzelfde. Alhoewel één ding vaststaat. We beginnen de dag met een goede bak koffie. Na het bespreken van de avond of het weekend ben je klaar om aan de slag te gaan.

Het verschilt waar je aan het werk gaat. Zo sta je de ene dag op de bouwplaats voor de oplevering van een werk. Meteen een mooie manier om de bewoners een gezicht bij Van Wijnen te geven. Dat maakt de drempel lager om ons te benaderen in de toekomst. Gevolgd door een dag waarbij je schakelt met verschillende partijen en stakeholders of waarbij je achterhaalt, onderbouwd en oplost welk complex bouwkundig probleem zich voordoet na de oplevering van een werk. Als verbindende factor weet je precies wat er speelt en wie je waarvoor inzet voor de beste kwaliteit en opvolgsnelheid van de meldingen.

FAQ

Opleiding bedrijfsleider

Met een bouwkundige achtergrond, de benodigde vaardigheden en ervaring bied je onze opdrachtgevers de beste service en nazorg. Bij Van Wijnen ben je ervan verzekerd dat je voldoende ruimte en mogelijkheden krijgt om van elkaar te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Salaris bedrijfsleider

Ons salaris voorstel voor bedrijfsleider hangt onder andere af van je leeftijd, ervaring, opleidingsniveau en het aantal contracturen. Ga uit van een aantrekkelijk salaris met uitstekende concurrerende arbeidsvoorwaarden. Dat is niet alles. Ook ontvang je een vakantietoeslag van 8% bovenop je salaris.

Maak het verschil bij Van Wijnen

Je wil van begin tot eind zorgdragen voor een project. Samen met je team realiseer je dit. Door aanwezig te zijn op de bouwplaats bij oplevering geef je een gezicht aan onze grote organisatie. Dat vinden we belangrijk. Ondanks dat we een van de grootste aannemers van Nederland zijn, moet het voor bewoners en opdrachtgevers voelen als ‘de aannemer op de hoek’. Dat betekent dat we de lijnen kort houden en juist aandacht en zorg stoppen in service en nazorg in de bouw. Daarom krijgen opdrachtgevers 10 jaar garantie waarbinnen wij iedere melding en garantie klacht serieus nemen.

Bij Van Wijnen maken we hier niet alleen het verschil mee, maar geeft het vertrouwen voor de toekomst. We werken aan verschillende projecten met innovatieve en duurzame insteek, zodat we bij ieder werk bijdragen aan betekenisvolle plekken en een thuisgevoel voor iedereen.

Laten we kennismaken

Ben je de bedrijfsleider die we zoeken? Waar wacht je dan nog op! Neem contact met ons op en geef aan waarom je jezelf al helemaal op de bouwplaats ziet rondlopen als bedrijfsleider. Wie weet spreken we elkaar snel. Heb je aanvullende vragen? Onze recruiters staan voor je klaar om je op weg te helpen.