Het salaris van een bedrijfsleider

Ons salaris voorstel voor bedrijfsleider hangt onder andere af van je leeftijd, ervaring, opleidingsniveau en het aantal contracturen. Ga uit van een aantrekkelijk salaris met uitstekende concurrerende arbeidsvoorwaarden. Dat is niet alles. Ook ontvang je een vakantietoeslag van 8% bovenop je salaris.

Het werk van een bedrijfsleider

Een bedrijfsleider heeft specifieke vaardigheden en ervaring nodig om de kwaliteit van de service en nazorg in de bouw te bewaken. Je bent dé verbindende factor waardoor het team iedere klacht zo soepel mogelijk oppakt. Met grote projecten onder je eigen hoede, draag je behoorlijk wat verantwoordelijkheid. Niet alleen voor de voortgang, maar ook voor de financiële resultaten van de afdeling.

Afhankelijk van je ervaring en opleiding tot bedrijfsleider doen we je een aantrekkelijk salaris aanbod. Het bedrijfsleider salaris bepalen we aan de hand van een paar factoren. Daarnaast kun je uitgaan van uitstekende concurrerende arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je wat je verdient voor de functie. Ook heb je bij Van Wijnen ruimte om op basis van ervaringen en prestaties individuele verhogingen te ontvangen.

Bedrijfsleider salaris bij Van Wijnen

Het is belangrijk dat je een salaris ontvangt, wat past bij de functie van bedrijfsleider. We zorgen goed voor onze mensen. Daarom krijg je naast een aantrekkelijk salaris uitstekende arbeidsvoorwaarden. Maar hoeveel is het bedrijfsleider salaris bij Van Wijnen? Nog voor we komen tot een aanbod, kijken we naar je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en wat je contracturen zijn. Zo verdient een bedrijfsleider met tien jaar ervaring meer dan wanneer je net de stap maakt naar bedrijfsleider.

Concurrerende arbeidsvoorwaarden

We gaven al kort aan dat we ook trots zijn op de concurrerende arbeidsvoorwaarden die we je mogen bieden. Naast dat je mag werken bij het mooiste bouwbedrijf van Nederland werk je samen met fijne collega’s. Daarnaast denken we mee in het creëren van een goede werk en privé balans. Zo mag je gedeeltelijk thuiswerken en ben je flexibel om je werktijden in te delen. Je valt onder de cao bouwnijverheid UTA. Dat betekent dat je 30 verlofdagen krijgt, plus een individueel budget van 13 extra ADV dagen bij 40 urige werkweken. Genoeg vrije tijd om je vakantietoeslag (die je bovenop het overeengekomen loon ontvangt) uit te geven.

Maar dat is nog niet alles. Omdat je veel onderweg bent krijg je als bedrijfsleider bij Van Wijnen een (elektrische) leaseauto met laad-/tankpas, een smartphone naar keuze en een laptop. Zo kun je vanuit huis of op een flexibele locatie je werk zo goed mogelijk uitvoeren.

Doorgroeimogelijkheden bedrijfsleider salaris

Een bedrijfsleider wordt je niet zomaar. De functie komt op je pad door hard werken en jezelf te blijven ontwikkelen. En dat is kenmerkend voor wie je bent. Je zit niet graag stil en werkt hard naar die stip op de horizon die je voor jezelf zet. Ben je klaar met ontwikkelen als bedrijfsleider? Absoluut niet. Door trainingen en opleidingen te volgen blijf je groeien binnen je functie. Zo voer je jouw werk beter uit, maar zo heb je ook invloed op individuele salarisverhogingen. Bij Van Wijnen belonen we collega’s die door ontwikkeling beter presteren als bedrijfsleider.

FAQ

Wat doet een bedrijfsleider

Als bedrijfsleider bij Van Wijnen ben je dé verbindende factor. Je kent de krachten binnen je team en zet deze op de juiste manier in. Dit helpt je om bij ieder project te zorgen voor een optimale service en nazorg.

Welke opleiding voor bedrijfsleider

Met een bouwkundige achtergrond, de benodigde vaardigheden en ervaring bied je onze opdrachtgevers de beste service en nazorg. Bij Van Wijnen ben je ervan verzekerd dat je voldoende ruimte en mogelijkheden krijgt om van elkaar te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Bedrijfsleider bij Van Wijnen

We doen er bij Van Wijnen alles aan om je bij ons op je plek te laten voelen. Daarom is het belangrijk dat er een goede klik is. Bij ons gaat het namelijk om meer dan alleen bouwen. Het teamgevoel is belangrijk. Niet alleen om de best mogelijke service en nazorg te bieden, maar elkaar verder te helpen. Door van elkaar te leren, groeien we als organisatie. Zo blijven we de ‘aannemer om de hoek’ mentaliteit behouden. Tegelijkertijd maak je gebruik van de kennis, kracht en voordelen van een landelijk opererende organisatie.

De koffie staat voor je klaar

Van Wijnen is de bouwfamilie waar je onderdeel van uit wil maken. Naast het sterke teamgevoel bieden we je een salaris en arbeidsvoorwaarden die je niet kunt weigeren. Dus waar wacht je nog op? Vertel in je motivatie waarom je de bedrijfsleider bent die we zoeken. Zijn we net zo enthousiast? Dan is het de hoogste tijd om kennis te maken. Wie weet verwelkomen we je binnenkort op een van onze locaties.

Ja, ik wil graag contact