Welke opleiding voor bedrijfsleider?

Met een bouwkundige achtergrond, de benodigde vaardigheden en ervaring bied je onze opdrachtgevers de beste service en nazorg. Bij Van Wijnen ben je ervan verzekerd dat je voldoende ruimte en mogelijkheden krijgt om van elkaar te leren en jezelf te blijven ontwikkelen.

Verbindende factor

Door je opgedane ervaring als bedrijfsleider weet je dat je een belangrijke en verbindende rol hebt. Je kent de krachten binnen je team en zet deze op de juiste manier in. Dit helpt je bij het opstellen en uitvoeren van veiligheids-, kwaliteits-, personeels- en inkoopbeleid. Hoe zorg je anders voor een optimale service en nazorg binnen je projecten? Door zorg te dragen voor een project na de bouw geven we vertrouwen voor de toekomst.

Hier heb je wel bouwkundig inzicht voor nodig. Zo neem je een melding over een waterdruppel aan het plafond uiterst serieus. Je moet inschatten of dit het gevolg kan zijn van een complex bouwkundig probleem. Naast de kennis moet je dit achterhalen, onderbouwen en oplossen. Naast de opgedane ervaring bereidt de opleiding tot bedrijfsleider je voor op de functie bij Van Wijnen.

Dit breng je als bedrijfsleider

Een bedrijfsleider is pas echt in zijn element wanneer hij kan verbinden en schakelen met verschillende stakeholders. De dynamiek van de functie is wat je energie geeft. Geen beter moment dan wanneer je het team zo in zijn kracht zet dat je de meest complexe vragen samen oplost en de opdrachtgever tevreden is. Deze kennis krijg je niet zomaar. Daarom vragen we om de volgende achtergrond:

Opleiding | Werken bij Van Wijnen

Vaardigheden van een bedrijfsleider

Het is jouw taak als bedrijfsleider om collega’s in hun kracht te zetten voor het leveren van de best mogelijke service en nazorg. Vanuit je opleiding en opgedane werkervaring heb je een aantal vaardigheden en competenties in huis. Toch geven we kort aan welke vaardigheden we zoeken voor een bedrijfsleider bij Van Wijnen. Maak je geen zorgen wanneer je een vaardigheid nog niet onder de knie hebt. Maak gebruik van het Van Wijnen College om hiermee aan de slag te gaan.

Ontwikkel jezelf tot bedrijfsleider

Naast het Van Wijnen College stimuleren we je om zoveel mogelijk van je collega’s te leren. Je werkt niet voor niets in een hecht en lokaal team. Dit schept een band, zorgt voor een betere onderlinge communicatie en helpt je vooruit. Daarom is een proactieve houding belangrijk. Je hebt zelf de regie wanneer het gaat om je persoonlijke ontwikkeling.

Van Wijnen investeert in zijn medewerkers. Persoonlijke ontwikkeling speelt een grote rol. Je hoeft het maar aan te geven wat je ontwikkelingswensen zijn en we kijken wat mogelijk is. Zo weet je dat je alles in huis hebt om de service en nazorgfase van een project naadloos te doorlopen. Met als resultaat tevreden opdrachtgevers die met volle vertrouwen een nieuw project met ons aangaan. Mooie kans om direct in de praktijk te brengen wat je in de tussentijd hebt geleerd om nog een stapje verder te gaan.

FAQ

Wat doet een bedrijfsleider?

Als bedrijfsleider bij Van Wijnen ben je dé verbindende factor. Je kent de krachten binnen je team en zet deze op de juiste manier in. Dit helpt je om bij ieder project te zorgen voor een optimale service en nazorg.

Salaris bedrijfsleider

Ons salaris voorstel voor bedrijfsleider hangt onder andere af van je leeftijd, ervaring, opleidingsniveau en het aantal contracturen. Ga uit van een aantrekkelijk salaris met uitstekende concurrerende arbeidsvoorwaarden. Dat is niet alles. Ook ontvang je een vakantietoeslag van 8% bovenop je salaris.

Ben je de bedrijfsleider die we zoeken?

Durf je de uitdaging aan te gaan? Met de benodigde vaardigheden en ervaring bied je onze opdrachtgevers de beste service en nazorg. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Door de individuele krachten van collega’s optimaal te benutten brengen jullie teamwork naar een hoger niveau. Kies voor de volgende stap binnen je carrière als bedrijfsleider bij Van Wijnen. Geef in je motivatie aan waarom je dé geschikte persoon bent voor de functie en wie weet spreken we elkaar snel.

Benieuwd naar jouw kansen bij ons als bedrijfsleider?