Vestiging Harderwijk

Van e-learning tot klassikaal leren

Leerplek biedt volop keuze aan trainingen, cursussen en opleidingen die jou helpen om ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet te volgen, je werk verder te professionaliseren en jouw persoonlijke groei stimuleren.

Je hebt de mogelijkheid om online te leren op het moment dat het jou uitkomt, wat en waar je maar wilt. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden voor klassikale groepslessen, zodat je ook weer van elkaar kunt leren.

Van Office 365 tot mindfulness, van projectmanagement tot effectief samenwerken – het leeraanbod is breed. Er zit dus altijd wel iets tussen voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Ontdek hieronder een aantal trainingen die je terugvindt in Leerplek.

Selectie uit onze opleidingen en trainingen

Kwaliteit arbeid en milieu
Elementaire bouwkunde

Bij Van Wijnen, een van de grootste bouwers van Nederland, werken collega’s met en zonder bouwkundige achtergrond. Voor die laatste groep is deze opleiding bedoeld.

Talentontwikkeling bij Van Wijnen
Stemtraining

Overtuigend, professioneel en goed verstaanbaar spreken: dat is nog een hele kunst. Tijdens stemtraining leer je onder leiding van mediaprofessionals hoe je je mondelinge communicatie kunt verbeteren.

Veiligheid
Veiligheidstrainingen

Veiligheid staat bij Van Wijnen op één. Dat geldt bij ons voor iedere medewerker. 

Vaklieden
Certificeringen

Certificeringen zijn in de bouwwereld niet meer weg te denken. Een goede zaak, want veiligheid en professionaliteit van onze collega’s op de bouwplaats staan voorop. Bij het Van Wijnen College vind je alles wat je nodig hebt.

Green Belt

Aan de hand van een praktijkgerichte opdracht leer je om afval op de bouwplaats tot nul te reduceren en om foutloos te werken. Hierbij hanteren we de LEAN-methode.

Klantgerichte e-mails schrijven
Klantgerichte e-mails schrijven

Hoe kan een e-mailbericht het visitekaartje van Van Wijnen zijn? Hoe voorkom je misverstanden? Bij het schrijven van een goed e-mailbericht komt meer kijken dan je denkt.

Werkvoorbereiding
Leergang werkvoorbereiding

Voor werkvoorbereiders is er altijd genoeg (bij) te leren. Bij het Van Wijnen College is daarom een volledig modulair opgebouwde leergang beschikbaar, zodat jij je als werkvoorbereider steeds verder kunt ontwikkelen.

Financieel
Finance for non-financials

Je hebt geen financiële achtergrond. Maar wat nu als je steeds vaker te maken krijgt met financiële vraagstukken en goed onderbouwde financiële beslissingen moet nemen? Dan is dit programma echt iets voor jou.

Professioneel onderhandelen

Goede onderhandelingsvaardigheden zijn essentieel om je doelen te bereiken, zowel zakelijk als privé. In deze training leer je om van elke onderhandeling een win-win situatie te maken.