Van e-learning tot klassikaal leren

Leerplek is een online leerplatform met een brede keuze aan (online) trainingen, microtrainingen, e-learnings, webinars en opleidingen, waarmee je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Trainingen op het vlak van onder meer veiligheid, nieuwe wet- en regelgeving en digitale vernieuwingen, als ook interessante (klant)cases, worden via Leerplek gedeeld. Via Leerplek kun je online leren op het moment dat het jou uitkomt, ongeacht tijd en plaats. Voorbeelden variëren van MS Teams tot SharePoint, van timemanagement tot Office 365, van mindfulness en een cursus BHV tot effectief samenwerken, en van asbestherkenning tot het inhuren van inleenpersoneel. Ook de leerprogramma’s voor onze digitale transformatie, zoals CRM, Agile/Scrum en BIM-trainingen, zijn te vinden op Leerplek.

Selectie uit onze opleidingen en trainingen

Alle Communicatie Financieel Productie en bouw
Professioneel onderhandelen

Goede onderhandelingsvaardigheden zijn essentieel om je doelen te bereiken, zowel zakelijk als privé. In deze training leer je om van elke onderhandeling een win-win situatie te maken.

Financieel
Finance for non-financials

Je hebt geen financiële achtergrond. Maar wat nu als je steeds vaker te maken krijgt met financiële vraagstukken en goed onderbouwde financiële beslissingen moet nemen? Dan is dit programma echt iets voor jou.

Werkvoorbereiding
Leergang werkvoorbereiding

Onze werkvoorbereiders spelen een cruciale rol in ons bouwproces. Maar de wereld verandert en Van Wijnen verandert mee. Om onze werkvoorbereiders mee te nemen in de toekomst, biedt het Van Wijnen College de unieke Leergang Werkvoorbereiding aan.

Klantgerichte e-mails schrijven
Klantgerichte e-mails schrijven

Hoe kan een e-mailbericht het visitekaartje van Van Wijnen zijn? Hoe voorkom je misverstanden? Bij het schrijven van een goed e-mailbericht komt meer kijken dan je denkt.

Green Belt

Aan de hand van een praktijkgerichte opdracht leer je om afval op de bouwplaats tot nul te reduceren en om foutloos te werken. Hierbij hanteren we de LEAN-methode.

Vaklieden
Certificeringen

Certificeringen zijn in de bouwwereld niet meer weg te denken. Een goede zaak, want veiligheid en professionaliteit van onze collega’s op de bouwplaats staan voorop. Bij het Van Wijnen College vind je alles wat je nodig hebt.

Veiligheid training bij Van Wijnen
Veiligheidstrainingen

Veiligheid staat bij Van Wijnen op één. Dat geldt bij ons voor iedere medewerker. 

Talentontwikkeling bij Van Wijnen
Stemtraining

Overtuigend, professioneel en goed verstaanbaar spreken: dat is nog een hele kunst. Tijdens stemtraining leer je onder leiding van mediaprofessionals hoe je je mondelinge communicatie kunt verbeteren.

Kwaliteit arbeid en milieu
Elementaire bouwkunde

Bij Van Wijnen, een van de grootste bouwers van Nederland, werken collega’s met en zonder bouwkundige achtergrond. Voor die laatste groep is deze opleiding bedoeld.