Wil jij verder komen in je loopbaan?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want zodra je bij ons komt werken, staat Leerplek direct voor jou open. Doe er je voordeel mee, er is zoveel te ontdekken.

Wat leren en ontwikkelen voor jou betekent

De wereld verandert. Van Wijnen gaat mee in die verandering én verandert zelf ook. Sterker nog, in de bouwsector willen we voorop lopen als het gaat om innovatie. Om jou te laten meegroeien met de ambities van Van Wijnen kun je terecht bij Leerplek, een onderdeel van Van Wijnen College.

Je kunt bij ons onbeperkt leren

Leerplek is ons leerplatform met een brede keuze aan (online) trainingen, webinars en opleidingen. Die gaan bijvoorbeeld over veiligheid, Green Belt, asbestherkenning, BHV circulair bouwen of digitalisering van de bouw. Maar ook timemanagement, effectief samenwerken en presenteren komen aan bod. Of een ontspannen workshop mindfulness voor thuis.

Wat vind je nog meer op Leerplek?

Afhankelijk van je functie leer je bij op het gebied van BIM, wet- en regelgeving, digitale vernieuwing, CRM en Agile/Scrum.

In jouw vakgebied valt er van alles te leren

Kortom, of je nu op onze bouwplaats komt te werken, op kantoor of bij onze fabrieken en projecten, er is altijd wel een opleiding of training te vinden op jouw vakgebied. Benieuwd naar jouw (doorgroei)mogelijkheden? Geen vraag is te gek, dus laat maar komen!

Alle
Communicatie
Financieel
Productie & bouw

Elementaire bouwkunde

Bij Van Wijnen, een van de grootste bouwers van Nederland, werken collega’s met en zonder bouwkundige achtergrond. Voor die laatste groep is deze opleiding bedoeld.

Lees verder

Stemtraining

Overtuigend, professioneel en goed verstaanbaar spreken: dat is nog een hele kunst. Tijdens stemtraining leer je onder leiding van mediaprofessionals hoe je je mondelinge communicatie kunt verbeteren.

Lees verder

Veiligheidstrainingen

Veiligheid staat bij Van Wijnen op één. Dat geldt bij ons voor iedere medewerker.

Lees verder

Certificeringen

Certificeringen zijn in de bouwwereld niet meer weg te denken. Een goede zaak, want veiligheid en professionaliteit van onze collega’s op de bouwplaats staan voorop. Bij het Van Wijnen College vind je alles wat je nodig hebt.

Lees verder

Green Belt

Aan de hand van een praktijkgerichte opdracht leer je om afval op de bouwplaats tot nul te reduceren en om foutloos te werken. Hierbij hanteren we de LEAN-methode.

Lees verder

Klantgerichte e-mails schrijven

Hoe kan een e-mailbericht het visitekaartje van Van Wijnen zijn? Hoe voorkom je misverstanden? Bij het schrijven van een goed e-mailbericht komt meer kijken dan je denkt.

Lees verder

Leergang werkvoorbereiding

Onze werkvoorbereiders spelen een cruciale rol in ons bouwproces. Maar de wereld verandert en Van Wijnen verandert mee. Om onze werkvoorbereiders mee te nemen in de toekomst, biedt het Van Wijnen College de unieke Leergang Werkvoorbereiding aan.

Lees verder

Finance for non-financials

Je hebt geen financiële achtergrond. Maar wat nu als je steeds vaker te maken krijgt met financiële vraagstukken en goed onderbouwde financiële beslissingen moet nemen? Dan is dit programma echt iets voor jou.

Lees verder

Professioneel onderhandelen

Goede onderhandelingsvaardigheden zijn essentieel om je doelen te bereiken, zowel zakelijk als privé. In deze training leer je om van elke onderhandeling een win-win situatie te maken.

Lees verder