Leiderschapsontwikkeling

Laat je inspireren met ons leeraanbod voor jonge, startende professionals en ervaren leidinggevenden.

Hoe word jij een betere leider?

Je hebt al enige jaren werkervaring. Nu sta je op het punt om je leiderschapscapaciteiten verder te ontwikkelen. Of je komt net van de hogeschool of universiteit en je zoekt een traineeship. Bij ons zit je gebeiteld.

Aan tafel met de CEO

Wanneer jij als deelnemer van een leergang in leiderschapsontwikkeling start, ga je gedurende het leertraject in gesprek met een mentor van jouw keuze. Zo kun je zomaar aan tafel komen met een van onze leden van de Raad van Bestuur, een directeur van een business unit of een regiodirecteur. Allen vol ervaring die ze graag met jou delen.

Je bepaalt zelf wat je leervraag is

Aan de hand van je leervraag maak je een keuze voor een mentor. Het advies is om een mentor te kiezen uit een ander vakgebied dan het jouwe.

Ga zelf het gesprek aan

De focus ligt vooral op jouw persoonlijke ontwikkeling. En minder op praktische, inhoudelijke vraagstukken. Ga het gesprek aan met je mentor. Hij of zij zal vooral naar je luisteren, doorvragen, je een spiegel voorhouden en je inspireren.

Welke leiderschapsstijl past bij jou?

Je mentor zal jou onder meer vertellen over zijn eigen leiderschapsstijl, de successen en de uitdagingen waar Van Wijnen voor staat. Dit levert jou veel waardevolle inzichten op in onze bedrijfsvoering. En in de manier waarop jij wilt leidinggeven.

Goed voor de contacten

Wat je verder doet? Je legt veel contacten met collega’s door het hele land. Samen delen jullie kennis en wisselen jullie ervaringen uit. Landelijke contacten waar je de rest van je loopbaan bij Van Wijnen van profiteert.

Laat je inspireren

Voorbeelden van deze inspirerende leergangen zijn Van Wijnen Leert, Fast Forward in Leadership en Leidingnemen in transities.

Of maak een afspraak met een van onze recruiters om jouw kansen te bespreken.