Hoe is het om te werken als...

Werkvoorbereider

Bekijk de vacatures

Over de vacature werkvoorbereider.

Binnen bedenken, buiten uitvoeren

De werkvoorbereider bij Van Wijnen speelt een cruciale rol in het bouwproces: door van A tot Z te bepalen wanneer wat moet gebeuren – voor de bouwprojecten die in uitvoering zijn, óf gaan. Je zorgt ervoor dat alles op tijd op de bouwplaats is: tekeningen en werkplannen, maar ook bouwmateriaal, hijskranen en ander materieel. Dat betekent goed communiceren en scherp onderhandelen. 

De werkvoorbereider bij Van Wijnen werkt hard, maar aan sfeer, humor en saamhorigheid geen gebrek. Je weet dat je gesteund wordt door projectleiders en directie. Samen de schouders eronder voor het beste bouwproject: dat is wat ons drijft, dat is wat ons bindt.

Wat doet een werkvoorbereider: zorgen voor een optimaal bouwproces

Collega’s zijn ons dierbaar, iedereen vormt een schakel van de ketting. Die ketting is in dit geval het bouwproces, met de werkvoorbereider als onmisbare spin in het web. De werkvoorbereider bij Van Wijnen heeft oog voor innovatie. Dat komt goed uit, want we geloven in vooruitgang.

Benieuwd of Van Wijnen iets voor jou is?

Woningbouw

Als werkvoorbereider bij Van Wijnen krijg je alle ruimte voor vernieuwende ideeën! Dus bij de bouw van een nieuwe woonwijk – of het nu om 20, 40 of 100 woningen gaat – mag jij vertellen hoe het nog sneller, goedkoper en efficiënter kan.

Utiliteitsbouw 

Complexe bouwprojecten, zoals een ziekenhuis, stationshal of school vormen een flinke uitdaging voor de werkvoorbereider in de bouw die zijn vak verstaat. Aan jou de taak om alle verschillende materialen en het grote aantal betrokken partijen tot één geheel te smeden.

Renovatie en transformatie

Als werkvoorbereider weet je wat er speelt in de omgeving, bij de opdrachtgever, op de bouwplaats en bij de eindgebruiker. Je zorgt dat alles past in de bestaande omgeving. Niet altijd even makkelijk, maar bij Van Wijnen houden we van aanpakken.

Trots op projecten

Natuurlijk zijn we trots op wat we neerzetten. En als werkvoorbereider krijg je volop waardering van directie en collega’s. Maar veel tijd om bij succes stil te staan is er niet. Liever stropen we de mouwen op, door naar het volgende project.

Waarom de rol als werkvoorbereider bij Van Wijnen jouw op het lijf is geschreven (of juist niet):

Wat wij vragen:

Wat wij niet vragen:

Wat kun je verwachten als werkvoorbereider?

Wij werken lokaal, met de voordelen van een groot bedrijf. Samen bieden we de beste kwaliteit voor de klant én voor onze medewerkers. Want alleen als jij het beste uit jezelf haalt, presteer je optimaal – en dat komt diezelfde klant ten goede. 

Daarom vinden we het zo belangrijk dat je blijft werken aan jezelf. Training-on-the-job, coaching en begeleiding door ervaren collega’s; we sleutelen met je mee. Jouw ontwikkeling heb je bij ons in eigen handen.  Je kijkt zelf naar hoe jij je wilt ontwikkelen en welke vervolgstap in opleiding hierbij past.

Meer dan werk

Maar er is meer dan werk bij Van Wijnen. Er zijn diverse initiatieven vanuit collega’s, maar ook vanuit het bedrijf worden er onder andere borrels, teamuitjes en personeelsfeesten georganiseerd.

De rode wasstraat

Om nieuwe collega’s een warm welkom te heten is er een leuk introductieprogramma. Zo leer jij ons snel kennen en voel jij je snel thuis: dat is voor ons ‘meer dan bouwen’.

Hoe ziet onze sollicitatie werkwijze eruit?

Je solliciteert:

Nadat je hebt gesolliciteerd streven wij ernaar om jou binnen twee weken van reactie te voorzien en weet je of wij het kennismakingsgesprek met je aangaan.

Eerste contact:

Een van onze medewerkers contact met je op om een afspraak te maken of een eventuele telefonische intake af te nemen.

In het ‘echt’ ontmoeten:

Je komt bij ons langs op kantoor en krijgt een eventuele rondleiding binnen onze inspirerende werkomgeving.

Het vervolggesprek:

Indien wij de echte kennismaking als positief hebben ervaren plannen wij een vervolggesprek in.

Eventueel assessment:

Graag komen we er achter wie we aantrekken en willen we je graag helpen met je carrière. Daarom nemen wij in sommige gevallen een assessment af. 

Wederzijdse klik: overtuigd! 

Op het moment dat alle partijen enthousiast zijn en wij er arbeidsvoorwaardelijk uit zijn gekomen kan de onboarding beginnen!

Welkom bij Van Wijnen!

Vacatures

Werkvoorbereiding
Werkvoorbereider/calculator Vastgoedbeheer
Rosmalen, Noord-Brabant
Werkvoorbereiding
Projectbegeleider DO/MO
Rosmalen, Noord-Brabant
Werkvoorbereiding
Projectbegeleider DO/MO
Sittard, Limburg
Werkvoorbereiding
Werkvoorbereider/calculator Vastgoedbeheer Noord
Heerenveen, Friesland
Werkvoorbereiding
Werkvoorbereider/calculator Vastgoedbeheer Oost
Deventer,
Werkvoorbereiding
Senior Werkvoorbereider Smart Assembly
Heerenveen, Friesland
Werkvoorbereiding
Werkvoorbereider / Tekla modelleur
Heerenveen, Friesland
Werkvoorbereiding
Medior werkvoorbereider
Weesp, Noord-Holland
Werkvoorbereiding
Werkvoorbereider Groot onderhoud
Stolwijk, Zuid-Holland
Werkvoorbereiding
Junior werkvoorbereider
Dordrecht, Zuid-Holland