Welke opleiding voor teamleider?

Bij Van Wijnen vinden we ervaring als teamleider belangrijker dan je opleiding. Ben je van nature communicatief sterk en geloof je in het aansturen vanuit een coachende insteek? Ontdek snel of je de vaardigheden in huis hebt die we zoeken.

De kracht van teamwork

Vanuit ervaring weet je dat de kracht ligt in teamwork. Niet hiërarchisch delegeren, maar op een coachende manier leiding geven. Zo motiveer je dagelijks jouw team om de best mogelijke service en nazorg te leveren.

Je bent een geboren teamleider. Van nature komen mensen naar jou voor advies en raad. Daarom heb je al aantoonbare werkervaring in een leidinggevende functie binnen het vastgoedbeheer of dagelijks onderhoud. Er zijn verschillende manieren om je goed voor te bereiden op de functie van teamleider bij Van Wijnen. Welke dat zijn lees je hier.

Wat zoeken we in een teamleider?

Een teamleider is van nature communicatief sterk en gelooft in het aansturen vanuit een coachende insteek. Maar waar je echt energie van krijgt is wanneer je merkt dat processen efficiënter kunnen. Geen probleem voor jou om hier je eigen draai aan te geven. Bij Van Wijnen vinden we ervaring belangrijker dan je opleiding.

Bewonersbegeleider

Vaardigheden van een teamleider

Een servicedesk teamleider heeft uiteenlopende vaardigheden en competenties om collega’s in hun kracht te zetten en voor de best mogelijke service en nazorg te leveren. De meeste teamleiders beschikken van nature over deze vaardigheden. Bij Van Wijnen krijg je ruimte om bepaalde competenties te ontwikkelen bij het Van Wijnen College of door te leren van collega’s. We geven je een aantal belangrijke kerncompetenties. Het is niet erg als je nog niet alles beheerst. Sommige leer je gaandeweg in de praktijk:

Ontwikkel jezelf tot teamleider

Onderling van elkaar leren vinden we het mooiste wat er is. Niet alleen omdat je zo je werk beter uitvoert, maar ook omdat het bijdraagt aan de onderlinge band. Daarom werk je bij Van Wijnen samen in een lokaal team. Goed voor de werk-privé balans, maar ook omdat het onderliggend prettiger communiceert.

Daarnaast sta je bij Van Wijnen aan het roer van je eigen ontwikkeling. Je krijgt alle tools om uit te blinken als teamleider. Niet alleen in de voorbereidende-, of uitvoerende fase, maar juist in de service en nazorgfase van een bouwproject. Wil je meer uitdaging? Dan zijn er altijd genoeg mogelijkheden. Je hoeft er alleen naar te vragen. Met het Van Wijnen College heb je keuze uit een breed trainingsaanbod. Wil je meer de diepgang in of de breedte? Het kan allemaal.

FAQ

Wat doet een teamleider

Als bedrijfsleider bij Van Wijnen ben je dé verbindende factor. Je kent de krachten binnen je team en zet deze op de juiste manier in. Dit helpt je om bij ieder project te zorgen voor een optimale service en nazorg.

Het teamleider salaris

We doen je een aantrekkelijk salaris voorstel voor de teamleider functie. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Een teamleider bij Van Wijnen kan rekenen op een concurrerend arbeidspakket, bovengemiddeld salaris en een vakantietoeslag van 8% bovenop het vast overeengekomen loon.

Laten we kennismaken

Verwachting overtreffende service en nazorg leveren we niet zomaar. Ondanks dat we landelijk één van de grootste bouwbedrijven zijn, blijven we een familiebedrijf. En dat voel je als teamleider. Je hebt al bij bedrijven mogen proeven van het leidinggeven, maar er is geen warmer bad dan Van Wijnen waar je in terecht kan komen.

Heb je de vaardigheden en ervaring die we zoeken? Laat je gegevens achter en onze recruiters nemen contact met je op. Wie weet tot snel!