Welke opleiding voor projectvoorbereider?

Van alle markten thuis

Heb je altijd al geweten dat je projectvoorbereider wilde worden? Of misschien kwam je er later achter? Het is nooit te vroeg, of te laat om je te ontwikkelen tot projectvoorbereider.

Als projectvoorbereider bij Van Wijnen ben je van alle markten thuis. Je geeft vorm aan processen, lost technische problemen op en zoekt altijd naar de beste (creatieve) oplossingen. Een passende opleiding voor projectvoorbereider bereid je voor op de uiteenlopende taken. De verschillende opties en routes vertellen we je hieronder meer over.

HBO projectvoorbereider opleidingen

Competenties van een projectvoorbereider

Creativiteit en oplossend vermogen zijn belangrijke vaardigheden van een projectvoorbereider. Omdat je van begin tot het eind betrokken bent komt er veel bij kijken. We hebben een aantal kerncompetenties onder elkaar gezet. Misschien beheers je er al een aantal, en andere leer je in de praktijk:

Studentenhuisvesting Middelburg

Ontwikkel jezelf als projectvoorbereider

Bij Van Wijnen krijg je ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. We stimuleren om onderling van elkaar te leren. Daarom werk je in een lokaal team samen. Je hebt zelf de regie om je pad bij Van Wijnen te bepalen. We bieden je alle tools om je werk zo goed mogelijk te doen en daarnaast te zorgen voor voldoende uitdaging. Dit doen we met het Van Wijnen College. Met een ruim aanbod aan unieke trainingen blijf je leren en ontwikkelen.

FAQ

Wat doet een projectvoorbereider?

Als projectvoorbereider bij Van Wijnen breng je je visie tot leven brengen. Je bent van alle markten thuis. Van het vormgeven van processen, technische problemen oplossen tot het zoeken naar de beste (creatieve) oplossingen. Je draait er je hand niet voor om.

Wat is het projectvoorbereider salaris?

Wat het salaris van een projectvoorbereider is, hangt af van leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Bij Van Wijnen bieden we een concurrerend arbeidspakket. Als projectvoorbereider krijg je een bovengemiddeld salaris en een vakantietoeslag van 8% bovenop het vast overeengekomen loon.

Werk met ons aan ruimte voor een beter leven

Werken bij Van Wijnen is werken in een familiebedrijf. Dat heeft voordelen. Zo blijft het werk lokaal aanvoelen, ondanks dat we een van de grootste in Nederland zijn. Maar vooral is het teamgevoel sterk. Samen met jouw collega’s lever je het beste resultaat voor het bouwproject. We werken samen aan ruimte voor elkaar en voor een beter leven. Dat zie je terug in wat we doen en in wie we zijn: oprecht, gedreven en grensverleggend.

Herken je jezelf in deze omschrijving? Onze recruiters komen graag met je in contact.