Wat verdient een uitvoerder?

In Nederland verdien je als uitvoerder in de bouw gemiddeld €3.950 bruto per maand. Het brutosalaris varieert van €3.375 tot €4.570.

Salaris van een uitvoerder

Het salaris van een uitvoerder is van veel factoren afhankelijk. Denk aan je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en contractduur. Maar bij Van Wijnen krijgen karaktereigenschappen als betrokkenheid, zelfstandigheid en ondernemerszin extra aandacht. Natuurlijk zijn er altijd verschillen tussen kwalificaties en complexiteit, maar voor ons heeft dit vooral te maken met de manier waarop je werkt.

Welke doorgroeimogelijkheden zijn er voor een uitvoerder?

Voor het bepalen van je salaris als uitvoerder volgen we de CAO, maar we nemen ook individuele salarisverhogingen op basis van ervaring en/of prestaties mee. Als uitvoerder kun je doorgroeien naar verschillende functies zoals projectleider. Lees er meer over in onze veelgestelde vragen

FAQ

Wat doet een uitvoerder?

De functie uitvoerder vormt een inspirerende rol op de bouw. Je bent als uitvoerder verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team op de bouwplaats.

Welke opleiding voor uitvoerder?

Er zijn diverse MBO en/of HBO opleidingen te volgen om uitvoerder te worden. Deze opleidingen duren gemiddeld vier jaar. Tijdens de opleiding loop je veelal stage bij erkende leerbedrijven. 

Innovatie en digitalisering in de bouwsector

De digitalisering van Van Wijnen is in volle gang. Innovatieve oplossingen in de bouw zijn erg belangrijk en we zijn intern continu op zoek naar oplossingen om onze ideeën te realiseren. BIM is daar een voorbeeld van. Dit is een 3D bouwinformatiemodel waarmee alle disciplines van de bouwafdeling kunnen samenwerken. Deze digitale weergave toont alle fysieke en functionele kenmerken van het gebouw: van de initiële ontwerp- en bouwperiode tot de sloop van het gebouw. We structureren deze data zodat we processen beter kunnen inrichten en efficiënter kunnen werken.

Wat werken bij Van Wijnen anders maakt

Bij Van Wijnen is er geen dag als uitvoerder hetzelfde. Je hebt veel verantwoordelijkheden en samen met je collega’s werk je aan verschillende projecten. De ene dag op kantoor en de volgende dag regel je alles op de bouwplaats.

Wil je meer weten?