Wat verdient een timmerman?

Timmerman bij Van Wijnen

Een timmerman die alleen timmert? Zo werkt het al lang niet meer. De timmermannen bij Van Wijnen zijn breed inzetbaar. Dat maakt de functie heel divers en hierdoor is elke dag anders. Wil je meer weten over hoe een dag van een timmerman eruit ziet? Je leest hier meer over ‘wat een timmerman doet’. Daarnaast wil je vast weten wat een timmerman bij Van Wijnen verdient en wat de arbeidsvoorwaarden zijn. Geen onbelangrijke bijzaak natuurlijk. Het salaris is afhankelijk van verschillende aspecten waar we hieronder samen dieper op ingaan.

Functieomschrijving van een timmerman

Voordat je aan timmerwerk toe komt, moet je eerst alles goed uitmeten, inspecteren en controleren. Hoe weet je anders dat wat je maakt ook binnen de bestaande of nieuwe constructie past? Met jouw creativiteit en innovatieve aanpak maak je prachtige en functionele constructies, met oog voor een duurzame en circulaire samenleving. Op deze manier bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven.

Een timmerman bij Van Wijnen houdt van aanpakken. Er wordt ook het een en ander van je verwacht. Het maken of repareren van bouwwerken en onderdelen luistert nauw. Enige wiskundige kennis is noodzakelijk om alle berekeningen te maken. Een timmerman beheerst verschillende technieken. Je leest hier welke opleiding je nodig hebt om timmerman te worden.

Wat staat hier tegenover? Een gezonde werk-privébalans vinden we belangrijk. Daarom bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Van Wijnen hoge regentesse

Arbeidsvoorwaarden van een timmerman

Als je ervoor kiest om bij het mooiste bouwbedrijf van Nederland te werken, dan kun je ervan uitgaan dat we je een uitstekend voorstel doen in de vorm van een concurrerend arbeidspakket. Dat houdt in een goed salaris met vakantietoeslag van 8%, bovenop het vast overeengekomen loon. Omdat we het belangrijk vinden dat je voldoende tijd hebt om uit te rusten, zodat je jouw werk goed kunt blijven doen, ontvang je meer dan het bovenwettelijk aantal vakantiedagen.

Wat een timmerman bij Van Wijnen verdient is afhankelijk van je opleiding en aantal jaren ervaring. Zo kun je het zelf zo interessant maken als je zelf wilt. Naast de opleiding en het aantal jaren is je salaris ook afhankelijk van het aantal uren dat je werkt per maand. Een timmerman bij Van Wijnen kan rekenen op een concurrerend arbeidspakket.

Salaris timmerman doorgroeimogelijkheden

Het salaris van een timmerman bepalen we aan de hand van het Bouw-CAO. Dit passen we aan op basis van je ervaringen en/of prestaties die leiden tot individuele verhogingen. Wil je meer verdienen als timmerman? Dan is het mogelijk om binnen de beroepsgroep door te groeien en steeds nieuwe vaardigheden binnen het vakgebied te leren. Bij Van Wijnen stimuleren we je en bieden we je handvatten om jezelf te blijven ontwikkelen.

FAQ

Wat doet een timmerman?

Als timmerman bij Van Wijnen zet je jezelf dagelijks in om een plek te creëren waar huurders, kopers en gebruikers van een pand graag zijn. Een plek waar ze zich thuis voelen. Je bent secuur en pakt je verantwoordelijkheid. Je bent elke dag buiten en krijgt veel vrijheid om te zorgen dat ieder project een groot succes wordt.

Timmerman opleiding

Als timmerman werk je aan heel verschillende projecten met veel afwisseling. Brede kennis is hierbij belangrijk. Nog voor je aan het timmerwerk toe komt, moet je eerst alles uitmeten, inspecteren en controleren. Je beheerst verschillende technieken vanuit eerder opgedane ervaring of een beroepsopleiding tot timmerman.

Wat werken bij Van Wijnen anders maakt

We vinden het belangrijk dat je voldoende ruimte en mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen en uit te dagen. Daarom krijg je bij ons volop de kans om te groeien. Bij Van Wijnen heerst een hecht teamgevoel. Je krijgt voldoende vrijheid en verantwoordelijkheid om het beste uit het project te halen.

Kom je een kop koffie drinken?

Zie je jezelf al als timmerman bij Van Wijnen aan de slag gaan? En word je enthousiast van de functieomschrijving en het salaris van een timmerman? Dan zoeken we jou! Pak je kans en stuur vandaag nog je sollicitatie naar ons door. We verwelkomen je graag in een van onze vestigingen. Heb je nog andere vragen? Neem contact met ons op.