Wat verdient een projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar bij Van Wijnen kun je uitgaan van een uitstekend salaris. Afhankelijk van de binnengehaalde projecten heb je de invloed en ruimte om dit heel aantrekkelijk voor jezelf te maken.

Je bent geïnteresseerd in de functie van projectontwikkelaar. Maar misschien zit je nog met een aantal belangrijke vragen als ‘Wat doet een projectontwikkelaar?’, ‘Hoe word je een projectontwikkelaar?’ en de vraag ‘Wat verdient een projectontwikkelaar?’ Dan ben je hier aan het juiste adres. We nemen je mee in de wereld van een projectontwikkelaar. Zo weet je zeker dat je de functie kiest die echt bij jou past.

Functieomschrijving van een projectontwikkelaar

De functie van een projectontwikkelaar is alles behalve saai. Je houdt je bezig met de totstandkoming van één of meerdere gebiedsontwikkelingen of bouwprojecten. Dit kunnen kleinere, maar ook grootschalige projecten zijn. Zo draag je bij aan het ontwikkelen en realiseren van huur- en koopwoningen. Je maakt het verschil door je eigen twist aan een project te geven. Dit met de wensen en behoeften van de eindgebruiker in je achterhoofd.

Als projectontwikkelaar bij Van Wijnen heb je verschillende verantwoordelijkheden. Je neemt de coördinatie op je bij het ontwerp en de ontwikkeling van het project. Kwaliteit staat altijd voorop. Met jouw strakke, maar realistische planning, zorg je dat het project van begin tot eind op rolletjes blijft lopen. Jouw innovatieve, onderscheidende en klantgerichte oplossingen zorgen dat je bouwt aan ruimte voor een beter leven.

Dit klinkt allemaal fantastisch. Maar we begrijpen dat je benieuwd bent naar wat een projectontwikkelaar verdient. Want waar is het salaris van een projectontwikkelaar van afhankelijk? We duiken er samen met je in.

Arbeidsvoorwaarden van een projectontwikkelaar

Bij Van Wijnen krijg je een concurrerend arbeidspakket. Denk aan een bovengemiddeld salaris en onkostenvergoedingen. Bij de meer ervaren projectontwikkelaar horen aanvullende primaire salarisvoorwaarden zoals een auto van de zaak. Daarnaast heb je recht op een vakantietoeslag van 8% bovenop het vast overeengekomen loon. De vakantieduur is gelijk aan de bouwsector. In de bouwsector ontvang je meer dan het bovenwettelijke aantal vakantiedagen, maar liefst circa 37 dagen per jaar!

Als projectontwikkelaar bij Van Wijnen kun je uitgaan van een uitstekend salaris. Afhankelijk van de binnengehaalde projecten heb je de invloed en ruimte om dit heel aantrekkelijk voor jezelf te maken. Hoeveel salaris je krijgt is afhankelijk van het aantal jaren ervaring dat je hebt opgebouwd. Is dit je eerste baan? Dan verdien je (uiteraard) minder dan een senior projectontwikkelaar met jaren ervaring. Je salaris is daarnaast afhankelijk van het aantal uren dat je werkzaam bent.

Projectontwikkelaar salaris doorgroeimogelijkheden

We volgen het Bouw-CAO om jouw salaris als projectontwikkelaar te bepalen. Ook individuele verhogingen, gebonden aan ervaring en/of prestaties, nemen we hierin mee. Als projectontwikkelaar kun je opklimmen naar diverse functies, zoals: medior projectontwikkelaar, senior projectontwikkelaar of ontwikkelmanager. Ben je gemotiveerd en beschik je over de juiste capaciteiten? Dan krijg je bij Van Wijnen de ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. Bij deze stap in jouw carrière hoort natuurlijk ook een passend salaris.

FAQ

Wat doet een projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar bouw je samen met je collega’s aan de toekomst. Vanaf de start van het project ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het budget, planning en kwaliteit van je plannen.

Welke opleiding voor een projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar moet je beschikken over bouwkundige kennis en ervaring, maar ook commercieel en juridisch moet je onderlegd zijn. Hiervoor heb je een vastgoed en makelaardij, vastgoedkunde of stedenbouwkundige opleiding nodig. Je kunt ook projectontwikkelaar worden met een HBO of WO bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde diploma.

Ben je al overtuigd?

Word je enthousiast van de functieomschrijving van projectontwikkelaar en het bijbehorende salaris? Wacht dan niet langer. Solliciteer direct en wie weet zitten we snel met elkaar om tafel onder het genot van een kop koffie. We verwelkomen je graag in een van onze 27 vestigingen. Wil je meer weten? Dan helpt onze recruiter Bram Huls je graag verder.

Ja, ik wil graag contact