Wat verdient een constructeur?

Als constructeur heb je veel verantwoordelijkheden en taken. Bij Van Wijnen Engineering wordt dat goed beloond. Ook een startende constructeur heeft al een goed bruto maandsalaris. Het salaris loopt op naarmate je langer werkt en dus meer ervaring hebt opgedaan. Daarnaast kent Van Wijnen Engineering uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling. Bij Van Wijnen heb je verder alle mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen via het Van Wijnen College. Wil je meer weten over het (start)salaris van een constructeur bij Van Wijnen Engineering, dan ben je van harte welkom.

Benieuwd of de baan als constructeur bij je past?

Meer informatie over een baan als constructeur? Neem dan gerust contact met ons op. Onze recruiters beantwoorden graag al je vragen. Bekijk hieronder ook onze openstaande vacatures voor constructeur.

FAQ

Wat doet een constructeur?

Een constructeur is een essentiële en verantwoordelijke schakel in het bouwproces. Je bent verantwoordelijk voor constructieve engineering van complexe constructies in alle fases van een gezamenlijke bouwproces. Je hebt een essentiële rol in zowel hoofdconstructie als detailengineering van woning- en utiliteitsbouw van Van Wijnen en je staat voor constructieve veiligheid.

Wat zijn de belangrijkste taken van een constructeur bij Van Wijnen?

De constructeur is bij ons degene die ontwerp op cruciale onderdelen moet toetsen. Denk daarbij aan draagkracht, stabiliteit en stijfheid. Maar ook op veiligheid, circulariteit en duurzaamheid moet je toetsen of het bouwontwerp in orde is. Daarnaast spelen de constructeurs van Van Wijnen Engineering een rol bij de ontwikkeling van geautomatiseerde engineering en Fijn Wonen, een van de woonoplossingen van Van Wijnen.

Wat is het verschil tussen een engineer en een constructeur?

Een constucteur bij Van Wijnen Engineering fungeert als een expert in constructieberekeningen en tekeningen voor prefab, in het werk gestort beton, staal en hout. Ingenieurs zijn over het algemeen breder actief.

Wat verdient een constructeur?

Een startende constructeur heeft al een goed bruto maandsalaris. Het salaris loopt op naarmate je langer werkt en dus meer ervaring hebt opgedaan. Daarnaast kent Van Wijnen Engineering uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een pensioenregeling. Bij Van Wijnen heb je verder alle mogelijkheden om te leren en jezelf te ontwikkelen via het Van Wijnen College.

Waarom past constructie bij jou?

Voor een constructeur is Van Wijnen Engineering een heel aantrekkelijke en betrokken werkgever, die zich op maatschappelijke betrokkenheid en innovatie onderscheidt.

BIM voor constructeurs, hoe zit dat?

Van Wijnen is volledig gedigitaliseerd en Van Wijnen Engineering is een van de eerste ingenieursbureaus dat BIM gebruikt. Ook voor constructeurs is het een belangrijk middel om projectresultaten te verbeteren en faalkosten te verlagen. Vanaf 1 januari 2021 beheren we ons bouwproces volledig digitaal via BIM 360 Next Generation.

Benieuwd naar een baan als constructeur?