Wat is het projectvoorbereider salaris?

Het werk van een projectvoorbereider

Als projectvoorbereider bij Van Wijnen krijg je de ruimte om je visie tot leven te brengen. Dat betekent dat je van alle markten thuis bent. Geen enkel werk is hetzelfde. Zo heb je bij een project te maken met een complex ontwerp en bij het andere project met een uitdagende bouwlocatie. Dit houd je niet alleen scherp, je kunt je creativiteit erin kwijt.

Een verbindende schakel is een goede manier om een projectvoorbereider te omschrijven. Je bent actief in het voortraject, maar ook in de realisatie. De weg naar de oplevering is niet altijd even makkelijk. Samen met je collega’s zoek je naar een passende oplossing om het project succesvol op te leveren.

Dit doe je niet voor niets. Het projectvoorbereider salaris hangt af van verschillende factoren. Je kunt rekenen op een aantrekkelijk salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Lees snel verder en ontdek hoe het projectvoorbereider salaris is opgebouwd.

Waar hangt het salaris van een projectvoorbereider van af?

Het salaris van een projectvoorbereider hangt af van je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Van Wijnen biedt voldoende zelfontwikkeling kansen en denkt mee in jouw carrièremogelijkheden. Zo waarderen we inzet, zelfstandigheid en ondernemerschap. Zo heb je (deels) invloed op je salaris en de toekomstige stappen.

Uitvoerder Van Wijnen

Uitstekend concurrerend arbeidspakket

We zijn trots op ons concurrerend arbeidspakket. Een bovengemiddeld salaris, een werktelefoon voor een goede werk-privébalans en onkostenvergoeding. We vinden het belangrijk dat je voldoende rust krijgt. Daarom ontvang je in de bouwsector meer dan het bovenwettelijke aantal vakantiedagen. Je wilt in je vakantie leuke dingen doen. Daarom krijg je een vakantietoeslag van 8%, bovenop het vast overeengekomen loon. Dat is onbezorgd op vakantie gaan.

Projectvoorbereider salaris doorgroeimogelijkheden

We denken mee hoe je het beste door kunt groeien binnen de organisatie. De cao Bouw en Infra bepaalt de hoogte van het salaris. Is dat het enige waar we naar kijken? We kijken ook naar ervaringen en prestaties voor individuele verhogingen.

FAQ

Wat doet een projectvoorbereider?

Als projectvoorbereider bij Van Wijnen breng je je visie tot leven brengen. Je bent van alle markten thuis. Van het vormgeven van processen, technische problemen oplossen tot het zoeken naar de beste (creatieve) oplossingen. Je draait er je hand niet voor om.

Welke opleiding voor projectvoorbereider?

Creativiteit en oplossend vermogen zijn belangrijke vaardigheden van een projectvoorbereider. Je bent van begin tot het eind betrokken bij een project. Een HBO bouwkunde, bedrijfskunde of HTS Civiele Techniek opleiding bereid je voor op de functie.

Waarom onze collega’s kozen voor Van Wijnen

Van Wijnen is innovatief in een traditioneel vakgebied. Ondanks dat we één van de grootste aannemers in Nederland zijn, merk je dat niet op de werkvloer. We vinden lokaal werken en betrokkenheid onder de collega’s belangrijk. Daarom geven we veel aandacht aan een gezonde werk- en privébalans. Je krijgt alle ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Laten we kennismaken

Kun je niet wachten om als projectvoorbereider te starten? Laat in je motivatie weten wie je bent en waarom je past binnen ons familiebedrijf. Wie weet zien we je snel op een van onze 26 locaties.