Wat is het BIM modelleur salaris?

We doen je een aantrekkelijk salaris voorstel voor de teamleider functie. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Een teamleider bij Van Wijnen kan rekenen op een concurrerend arbeidspakket, bovengemiddeld salaris en een vakantietoeslag van 8% bovenop het vast overeengekomen loon.

Het werk van een BIM medewerker

Het grootste deel van de week ben je aan het werk. Dan is het wel zo belangrijk dat je ook echt op je plek zit. Ben je het liefst heel de dag bezig met ontwerp-, berekenings-, teken-, en beheerwerkzaamheden? Lees dan vooral verder. Een BIM medewerker bij Van Wijnen brengt inhoudelijke en technische kennis van het vakgebied mee. Ook krijg je alle ruimte om mee te denken over de meest ideale manier om BIM in te zetten en mee te groeien met de ontwikkelingen binnen ons snelgroeiend bedrijf.

Als BIM medewerker bij Van Wijnen zet je de architectonische ontwerpen om naar een begrijpbaar BIM-model. Dit is de uitwerking voor de bouwaanvraag. Een belangrijke en verantwoordelijke stap binnen een bouwproject. In het 3D BIM informatiemodel leg je alle data voor het ontwerpen en bouwen van bouwprojecten vast. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van beleid en randvoorwaarden, binnen een regio, zodat alle betrokken collega’s de bouwprojecten met BIM uit kunnen voeren. Dit doe je door alle informatiestromen ordelijk te laten verlopen en collega’s in het hele proces te ondersteunen.

Hier staat een uitstekende waardering tegenover. Net als bij ieder vakgebied of functie is het BIM modelleur salaris van een aantal factoren afhankelijk. Je kunt uitgaan van een aantrekkelijk salaris, concurrerende arbeidsvoorwaarden en ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen.

Waar hangt het salaris van een BIM modelleur van af?

Wat je BIM modelleur salaris is, hangt af van een paar factoren. We geven je daarom een aantrekkelijk salaris voorstel op basis van je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal uren dat je voor ons komt werken. Bij Van Wijnen krijg je voldoende ruimte voor zelfontwikkeling om door te groeien binnen onze mooie organisatie. Toon je inzet, zelfstandigheid en ondernemerschap? Dan blijft dat zeker niet onopgemerkt.

Van Wijnen zorgt goed voor zijn mensen

Onze mensen maken het werk. Zonder onze hardwerkende collega’s konden we nooit zoveel mooie en gave bouwprojecten neerzetten. Daar zijn we trots op. Daarom is het voor ons belangrijk om een uitstekend concurrerend arbeidspakket aan te bieden. Denk aan een bovengemiddeld salaris, een werktelefoon om thuis ook echt even af te schakelen en een onkostenvergoeding.

Je weet als geen ander dat het hard werken is in de bouw. Omdat je ook hobby’s hebt en je batterij voldoende op wilt laden, krijg je in de bouwsector meer dan het bovenwettelijke aantal vakantiedagen. Je wilt in deze tijd ook leuke dingen doen, bijvoorbeeld een heerlijke vakantie boeken. Daarom sparen we alvast met je mee en ontvang je een vakantietoeslag van 8% bovenop het vast overeengekomen loon.

BIM modelleur salaris doorgroeimogelijkheden

Met een ondernemend karakter sta je niet graag stil. Ook niet in je (persoonlijke) ontwikkeling. Dat stimuleren en belonen we bij Van Wijnen. Wanneer je klaar bent voor de volgende stap, denken we met je mee hoe je het beste doorgroeit binnen de organisatie.

Wat het BIM modelleur salaris is, bepalen we aan de hand van het cao Bouw en Infra. Door jezelf binnen de organisatie te ontwikkelen, kijken we ook naar individuele verhogingen op basis van ervaringen en prestaties.

FAQ

Wat is BIM?

Bij Van Wijnen verstaan we onder BIM de digitale samenwerking in de gebouwde omgeving. We denken continu na over het integraal beheer en (her)gebruik van digitale bouwwerk informatie. Niet alleen op het moment dat we bouwen, maar tijdens de hele levenscyclus van een bouwwerk.

Welke opleiding voor BIM medewerker?

Technische vaardigheden en een analytisch vermogen zijn belangrijke vaardigheden van een BIM modelleur. Een MBO of HBO bouwtechnische of civiele opleiding geven je de fundering om op voort te bouwen.

Waarom onze collega’s kozen voor Van Wijnen

Niemand beter dan onze eigen collega’s vertellen je waarom zij kozen om hun BIM carrière voort te zetten bij Van Wijnen. Bij Van Wijnen heerst er een hecht teamgevoel. Daarom hechten we veel waarde aan lokaal werken en betrokkenheid onder de collega’s. Zo organiseren we niet alleen vanuit Van Wijnen gezellige teamuitjes, maar is er ook binnen de teams genoeg initiatief voor een gezellig uitje. Daarnaast krijg je bij Van Wijnen voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en zetten we ons in voor een gezonde werk- en privébalans.

Ben je de BIM modelleur die we zoeken?

Heb je de drive om BIM en andere digitaliseringsvraagstukken naar een hoger niveau te tillen? Wacht dan niet te lang met het reageren op onze vacatures. Heb je nog vragen andere vragen? Onze recruiters staan voor je klaar.