Wat doet een teamleider?

Een teamleider bij Van Wijnen heeft een coachende rol. Daarnaast zorg je voor verbinding binnen en buiten het team. Alleen door collega’s in hun kracht te zetten bereiken we samen het beste resultaat.

Verwachtingen overtreffen

Een functie van teamleider klinkt heel breed. Zo verschilt het per bedrijf of organisatie wat een teamleider doet. Bij Van Wijnen ben je als teamleider een echte people manager. Dit is belangrijk tijdens de uitvoering van een project, maar essentieel bij de nazorg in de bouw. Je weet namelijk als geen ander hoe je samen met je team de volgende stap gaat zetten. Daarbij zorg je dat iedereen in zijn kracht staat. Zo help je iedere klant op de juiste manier en overtref je keer naar keer de verwachtingen. Daar krijg je pas echt energie van.

Bij Van Wijnen heb je als teamleider een coachende rol en zorgt voor verbinding binnen en buiten het team. Tegelijkertijd ben je bezig met het optimaliseren van werkprocessen voor de beste klantervaring door onze systemen efficiënter in te richten. Genoeg balletjes om hoog te houden. Draai je hier je hand niet voor om? Lees dan snel verder over de werkzaamheden, waarom je wilt werken bij Van Wijnen en wat je van een werkdag kunt verwachten. Heb je nog vragen? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Wat doet een teamleider bij Van Wijnen?

Werken bij Van Wijnen

Het belang van nazorg in de bouw

Nazorg en service in de bouw is een belangrijk onderdeel van je werk. Want als een nieuw gebouw of project fysiek is gerealiseerd, wil dat niet zeggen dat je werk er al op zit als teamleider. Dit is de fase waarin je echt het verschil maakt. Zo weet je als geen ander dat je van te voren goed in moet schatten hoe lang de nazorgfase duurt. Ook denk je na over welke collega’s je nodig hebt om het project, nazorg en overdracht op te pakken.

FAQ

Opleiding teamleider

Bij Van Wijnen vinden we ervaring als teammanager belangrijker dan je opleiding. Ben je van nature communicatief sterk en geloof je in het aansturen vanuit een coachende insteek? Ontdek snel of je de vaardigheden in huis hebt die we zoeken.

Het salaris van een teamleider

We doen je een aantrekkelijk salaris voorstel voor de teamleider functie. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Een teamleider bij Van Wijnen kan rekenen op een concurrerend arbeidspakket, bovengemiddeld salaris en een vakantietoeslag van 8% bovenop het vast overeengekomen loon.

Vervolg je loopbaan als teamleider bij Van Wijnen

Als teamleider in de bouw kun je bij verschillende bedrijven aan de slag. Toch willen we je vertellen waarom jouw voorgangers kozen voor Van Wijnen. Van Wijnen is één van de grootste aannemers in de bouw. Hierdoor heb je de kennis, kracht en voordelen van een landelijk opererende organisatie.

We vinden het belangrijk dat we elkaar niet uit het oog verliezen. Daarom werk je samen in een lokaal team. Zo heb je toch de ‘aannemer op de hoek’ gevoel. Maar ook de onderlinge band tussen collega’s is hecht. Van samen een kop koffie drinken tot een zelf georganiseerd teamuitje, je voelt je thuis bij Van Wijnen.

Wanneer kom je kennismaken?

Pas je bij de omschrijving van teamleider? En zag je jezelf na het lezen van de tekst al op de bouwplaats staan? Wacht niet langer en laten we kennismaken. Solliciteer en geef aan waarom je onderdeel uit wilt maken van de leukste bouwfamilie in Nederland. Onze recruiters nemen zo snel mogelijk contact met je op.