Wat doet een uitvoerder?

Werken als uitvoerder

De functie uitvoerder vormt een inspirerende rol op de bouw. Je bent als uitvoerder verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team op de bouwplaats. Je draagt de technische en inhoudelijke verantwoordelijkheid van het project waar jij aan werkt, je coördineert grondig de uitvoering, lost indien nodig problemen op én bewaakt de planning.

Met veiligheid op één, fungeer jij als inspirerende leider op de bouwplaats, heb jij een voorbeeldfunctie en haal je het beste uit jouw mensen. Je bent zelfstandig, proactief en weet van aanpakken. Hierdoor schakel je moeiteloos tussen betrokken partijen en weet je als geen ander op de juiste manier met eindgebruikers en de opdrachtgevers te communiceren.

De taken van een uitvoerder

De werkzaamheden van een uitvoerder zien er als volgt uit:

Uitvoerder

Benodigde vaardigheden voor deze functie


Om een baan als uitvoerder binnen te harken, moet je minimaal een technische mbo-opleiding niveau 4 hebben afgerond. Wil je meer weten over de verschillende opleidingen om uitvoerder te worden? Check dan onze uitgelichte FAQ’s.

FAQ’s

Wat verdient een uitvoerder?

In Nederland verdien je als uitvoerder in de bouw gemiddeld €3.950 bruto per maand. Het brutosalaris varieert van €3.375 tot €4.570.

Welke opleiding voor uitvoerder?

Er zijn diverse MBO en/of HBO opleidingen te volgen om uitvoerder te worden. Deze opleidingen duren gemiddeld vier jaar. Tijdens de opleiding loop je veelal stage bij erkende leerbedrijven. 

Innovatie staat centraal 

uitvoerder

De wereld verandert. Dit biedt kansen voor toekomstige en innovatieve concepten. Wij gaan deze uitdaging aan omdat Van Wijnen een ondernemend bedrijf is. Altijd op zoek naar manieren om het beter, sneller, goedkoper en milieuvriendelijker te doen. Daarom zetten we volop in op industrialisatie en datagedreven bouwen en besteden we alle aandacht aan kunstmatige intelligentie en digitalisering.

Wat werken bij Van Wijnen anders maakt 

Als werkvoorbereider bij Van Wijnen krijg je veel verantwoordelijkheden, maar vooral een hele fijne baan. Jouw ontwikkeling staat centraal en samen met jouw collega’s werk je aan de mooiste projecten. De ene dag werk je op kantoor aan een nieuwbouwproject. De andere dag sta je op de bouwplaats waar een compleet nieuwe wijk wordt gebouwd. Jouw werkdag ziet er altijd anders uit.

Benieuwd of de baan als uitvoerder bij je past?

Neem contact met ons op als een baan als uitvoerder helemaal in jouw straatje past. Onze recruiters beantwoorden graag al je vragen. Bekijk hieronder onze openstaande vacatures voor verschillende uitvoerder functies. De koffie staat klaar! Wij leren je graag kennen. Solliciteer via onderstaand formulier of neem contact met ons op via 073-521 90 14.

Uitvoering
Uitvoerder Bestaande Bouw
Lelystad, Flevoland
Uitvoering
Voorman Renovatie
Rosmalen, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman Renovatie
Breda, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman nieuwbouw
Breda, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman nieuwbouw
Rosmalen, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman nieuwbouw
Sittard, Limburg
Uitvoering
Uitvoerder Renovatie & Transformatie
Dordrecht, Zuid-Holland
Uitvoering
Uitvoerder Nieuwbouw
Deventer, Overijssel
Uitvoering
Allround servicemonteur – Vastgoedbeheer
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Uitvoering
Allround servicemonteur – Vastgoedbeheer
Rosmalen, Noord-Brabant