Waarom past constructie bij jou?

Voor een constructeur is Van Wijnen Engineering een heel aantrekkelijke en betrokken werkgever, die zich op tal van punten onderscheidt:

Maatschappelijk betrokken

In de afgelopen decennia hebben we geleerd dat een thuisgevoel niet in de stenen of de techniek zit, maar in de mensen die de ruimte gebruiken. Want een ruimte krijgt pas echt betekenis door er in te leven. We maken ons  hard voor betaalbare woningen voor heel Nederland, plekken waar mensen graag zijn en die comfortabel zijn. Voor vitale wijken waar iedereen zich thuis voelt. Daarom participeren we actief in de lokale samenleving en blazen we wijken nieuw leven in door ze te renoveren.

Toekomstbestendig

Onze diensten en producten hebben vanaf 2030 per saldo geen negatieve impact op milieu, klimaat en hulpbronnen. Het Klimaatakkoord van Parijs is richtinggevend voor ons handelen. Van Wijnen creëert bewustzijn door bij alles wat we doen onszelf af te vragen wat de impact is op de leefomgeving. We beheren vele gebouwen, zodat plekken zo lang mogelijk hun waarde behouden. We doen dat vanuit de oprechte wens om bij te dragen aan een betere, mooie en toekomstbestendige leefwereld.

Innovatie

Onze focus is een duurzaam bouwproces met oog voor de generaties na ons. Daarom zetten we vol in op innovatie. Voorbeelden hiervan zijn onze circulaire en all-electric woningfabriek in aanbouw, de geïndustrialiseerde woonoplossingen van Fijn Wonen, ons living lab op De Loskade in Groningen, deelname aan Project Milestone voor 3D betonprintwoningen, en het funda Huis. Van Wijnen wil graag, nu en in de toekomst, dat zoveel mogelijk mensen in Nederland betaalbaar kunnen wonen. Daarom investeert Van Wijnen de komende jaren substantieel in uitbreiding van haar industriële activiteiten. Als constructeur maak je deel uit van deze mooie ontwikkeling.

Solliciteer voor een baan als constructeur

Heb je interesse in een baan als constructeur? Neem dan gerust contact met ons op. Onze recruiters beantwoorden graag al je vragen. Bekijk hieronder ook onze openstaande vacatures voor constructeur. De koffie staat voor je klaar en we maken graag kennis met je.

Constructie
Ervaren Constructeur
Drachten, Friesland
Constructie
Senior Constructeur
Dordrecht, Zuid-Holland
Constructie
Constructie Modelleur
Dordrecht, Zuid-Holland