Projectontwikkelaars

Over de functie

Projectontwikkelaars bij Van Wijnen krijgen de ruimte om samen met ons team aan de toekomst te bouwen. Aan de toekomst van onze eindgebruikers, de bewoners van onze ontwikkelde huur- en koopwoningen. Je vervult hierbij een belangrijke functie, gezien de huidige woningkrapte. Een behoorlijke verantwoordelijkheid. Als projectontwikkelaar coördineer je het project bij ontwerp en organisatie. Je bent de spin in het web.

In de kern ben je verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling van projecten: van A tot Z. Hier heb je zowel een commercieel als technische achtergrond voor nodig. Dit helpt je om de haalbaarheid van het project in te schatten. De functie van een projectontwikkelaar is heel divers. Als bewaker van kwaliteit en budget zorg je dat alles volgens planning op rolletjes blijft lopen. Je team bestaat uit veel verschillende leden, met allen andere achtergronden en belangen. Daarom is het belangrijk dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je ambitieus én wil je blijven groeien.

Ben je op zoek naar een functie waarbinnen je echt iets kunt bijdragen? Dan ben je bij Van Wijnen aan het juiste adres. Als projectontwikkelaar maak je het verschil door je verantwoordelijkheden te pakken en je eigen draai te geven aan ieder project. Natuurlijk altijd met het belang van de eindgebruiker voorop. Je geeft hiermee invulling aan ‘samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’. Je bent enthousiast, kan mensen overtuigen en met je analytische instelling wordt ieder project een succes.

Wat ga je doen als projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar ligt het succes van het project in jouw handen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van veel verschillende taken om bouwprojecten te ontwikkelen en realiseren. Zo komt er een hoop bij kijken:

Wat Van Wijnen onderscheidt

Van Wijnen is meer dan alleen bouwen. Het hele proces van ontwikkelen, bouwen, renoveren en beheren van vastgoed zit ons in het bloed. We denken met de eindgebruiker mee waarbij we grenzen verleggen, innoveren en out-of-the box denken. Op deze manier wordt een omgeving echt inspirerend. Niet alleen voor de eindgebruiker, maar ook voor jou als collega. Met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen kun je jezelf blijven uitdagen. Je hebt de vrijheid en de verantwoordelijkheid om het beste uit je project te halen. Met passie en vakmanschap zijn we trots op ieder project.

FAQ

Wat doet een projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar bouw je samen met je collega’s aan de toekomst. Vanaf de start van het project ben je verantwoordelijk voor de realisatie van het budget, planning en kwaliteit van je plannen.

Wat verdient een projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar bij Van Wijnen kun je uitgaan van een uitstekend salaris. Afhankelijk van de binnengehaalde projecten heb je de invloed en ruimte om dit heel aantrekkelijk voor jezelf te maken. Daarnaast heb je recht op een vakantietoeslag van 8% en ontvang je meer dan het bovenwettelijk aantal vakantiedagen.

Welke opleiding voor projectontwikkelaar?

Als projectontwikkelaar moet je beschikken over bouwkundige kennis en ervaring, maar ook commercieel en juridisch moet je onderlegd zijn. Hiervoor heb je een vastgoed en makelaardij, vastgoedkunde of stedenbouwkundige opleiding nodig. Je kunt ook projectontwikkelaar worden met een HBO of WO bouwkunde of bouwtechnische bedrijfskunde diploma.

Wat we verwachten van een projectontwikkelaar bij Van Wijnen

  • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van vastgoed- makelaardij en/of bouwkunde.
  • Je bent gedreven, ondernemend, daadkrachtig en enthousiast;
  • Je bent een goede luisteraar en bent bewust van je omgeving;
  • Je creëert draagvlak bij collega’s, relaties en bestuurders;
  • Een goede werksfeer. Jouw nieuwe collega’s zijn nuchter, flexibel en houden van gezelligheid tijdens en na het werk. Bovendien worden er vanuit ons borrels, teamuitjes en personeelsfeesten georganiseerd.
  • Je hebt kennis met vastgoedrekenen, conceptontwikkeling, ruimtelijke ordeningsprocedure en bouwregelgeving;
  • Je bent commercieel, toegankelijk en sociaal vaardig;
  • Je bent communicatief sterk en bent niet bang om voor jezelf op te komen.
  • Je bent bekend met het ontwikkelproces en kunt tactisch schakelen

Ben je de projectontwikkelaar die we zoeken?

Word je enthousiast van het lezen van de functieomschrijving? Solliciteer direct door op onderstaande vacatures te klikken. Bij vragen helpen we je graag. Neem gerust contact op.

Zie je jezelf al in de schoenen staan van een projectontwikkelaar?

Engineering

Gerelateerde vacatures

De bouwplaats: dat is waar jij je thuis voelt! Restaureren is jouw passie en dat enthousiasme breng je graag over…

Engineering