Vacature specialist duurzaamheid en milieu

De bouwsector heeft een aanzienlijke impact op het milieu, daar zijn we ons bij Van Wijnen van bewust. Juist daarom is duurzaam en milieubewust werken bij ons top prioriteit! Zie jij het als een uitdaging om samen met ons deze thema’s naar een hoger niveau te tillen?

Kom je een kop koffie drinken?

Als jij ervan overtuigd bent dat jij een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan snel in actie. Laat hieronder jouw gegevens achter of neem contact met mij op, Karli van Ballegooij, HR-recruiter via k.van.ballegooij@vanwijnen.nl of via 06-58 96 90 35.

Dit vind je leuk om te doen:

Hier voel jij je thuis:

Welkom bij Van Wijnen! Een bedrijf met 27 vestigingen door heel Nederland, waardoor je de positieve kanten van het werken bij een groot bedrijf ervaart en je tegelijkertijd geniet van het familiegevoel op je eigen vestiging. Wij zijn een bouwer met eigen projectontwikkeling. Onze strategische koers is mede gebaseerd op de maatschappelijke thema’s van nu, zoals de woningnood, toekomstbestendigheid en circulair bouwen. We bouwen vanuit de oprechte wens om bij te dragen aan een betere, mooie en toekomstbestendige leefwereld. We zijn ons bewust van de impact die onze sector heeft op de aarde en de impact van ons werk op onze omgeving. Daarom streven we bij ontwikkeling, bouw, onderhoud en beheer steeds naar een rendabele balans tussen ontwerp, leefbaarheid en duurzaamheid. En zijn wij onder andere gecertificeerd voor ISO 14001, de CO2 prestatieladder en FSC/PEFC. Je komt te werken in het landelijke team duurzaamheid, jouw standplaats is ons hoofdkantoor in Baarn, maar uiteraard ben je ook veel in onze regio’s te vinden.

Hier herken jij jezelf in:

Je bent te omschrijven als een enthousiaste, hands-on en resultaatgerichte professional. Je wordt gezien als kennisdrager en ambassadeur op duurzaamheidsgebied. Je hebt een intrinsieke motivatie voor een duurzame wereld. Jij volgt nauwlettend de ontwikkelingen in de markt en staat vooraan met nieuwe verbetervoorstellen. Vanuit jouw uitstekende sociale vaardigheden weet je mensen te motiveren en te verbinden bij het implementeren van nieuwe processen en werkwijzen. Stakeholdermanagement op alle niveaus is voor jou niets nieuws. En uiteraard krijg je volop energie van het creëren van draagvlak voor onze belangrijke duurzame ambities.

Daarnaast beschik je over het volgende:

Dit zoek jij verder in een baan:

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Liever door mij gebeld worden?

Dat kan natuurlijk ook! Ik ben Karli, HR-recruiter bij Van Wijnen.

Laat jouw nummer en vraag achter en ik bel jou snel!

    Bekijk het hele verhaal van Bart