Uitvoerders

Bekijk de vacatures

Over de functie van uitvoerder

Als uitvoerder in de bouw heb jij de dagelijkse leiding op de bouwplaats en verbind je alle partijen door het bouwproces te versterken en te versnellen. Met veiligheid op nummer één, bewaak jij de kwaliteit en tijdigheid van het project. Leidinggeven, coördineren, organiseren en plannen zit in jouw dna. 

Je stuurt niet alleen het team aan, ook heb je een rol als coach en motivator voor het team op de bouwplaats. Een sterk team is essentieel voor een succesvol project. Jij zorgt er daarom voor, dat er een gemotiveerde ploeg staat. Verder stimuleer je de collega’s om kwaliteit te leveren en de doelstellingen te behalen. Met zijn allen iedere dag op zoek naar hoe het beter, sneller en schoner kan. 

Of je nu assistent, meewerkend of zelfstandig uitvoerder bent, je vervult een belangrijke rol in de voortgangsrapportage en de kostenbewaking. Je signaleert meer- en minderwerk. Uiteraard word je hierbij ondersteund door de projectleider, de werkvoorbereider en de directie.

uitvoerder

Werkzaamheden van een uitvoerder

Met jouw daadkracht weet je uitdagende projecten, met een gemiddelde omvang van 3 tot 30 miljoen, te managen op veiligheid, tijd, kwaliteit en kosten. Onverwachte uitdagingen, die hierbij kunnen ontstaan, ga jij niet uit de weg. Jouw takenpakket bestaat onder meer uit het bewaken van:

FAQ

Wat doet een uitvoerder?

De functie uitvoerder vormt een inspirerende rol op de bouw. Je bent als uitvoerder verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van het team op de bouwplaats.

Wat verdient een uitvoerder?

In Nederland verdien je als uitvoerder in de bouw gemiddeld €3.950 bruto per maand. Het brutosalaris varieert van €3.375 tot €4.570.

Welke opleiding voor uitvoerder?

Er zijn diverse MBO en/of HBO opleidingen te volgen om uitvoerder te worden. Deze opleidingen duren gemiddeld vier jaar. Tijdens de opleiding loop je veelal stage bij erkende leerbedrijven. 

Wat wij verwachten van een uitvoerder bij Van Wijnen

 

Aan de slag als uitvoerder?

Je bent niet alleen de motiverende factor achter het team, maar ook een gedreven en ambitieuze persoonlijkheid die graag een centrale rol in het bouwproject heeft. Jouw deelname binnen het projectteam maakt dat onze opdrachtgevers en eindgebruikers ervaren dat Van Wijnen invulling geeft aan ‘meer dan bouwen’.

Ontwikkel jezelf

We geven je als uitvoerder alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen, workshops en coachingstrajecten.

Een dynamische werkomgeving

De saamhorigheid bij Van Wijnen is groot, zowel tijdens als na werktijd. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd. Onze personeelsverenigingen zijn gezellig, actief ook voor je eventuele partner en gezinsleden.

Bouw als uitvoerder samen met ons aan de toekomst

Als jij ervan overtuigd bent dat je een bijdrage aan onze ambities kan leveren, kom dan direct in actie. Voor meer informatie over de functie van uitvoerder kan je altijd even contact opnemen. Ga naar onderstaande vacatures en ontdek of er iets voor je bij zit.

Vacatures

Uitvoering
Uitvoerder Bestaande Bouw
Lelystad, Flevoland
Uitvoering
Voorman Renovatie
Rosmalen, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman Renovatie
Breda, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman nieuwbouw
Breda, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman nieuwbouw
Rosmalen, Noord-Brabant
Uitvoering
Voorman nieuwbouw
Sittard, Limburg
Uitvoering
Uitvoerder Renovatie & Transformatie
Dordrecht, Zuid-Holland
Uitvoering
Uitvoerder Nieuwbouw
Deventer, Overijssel
Uitvoering
Allround servicemonteur – Vastgoedbeheer
Bergen op Zoom, Noord-Brabant
Uitvoering
Allround servicemonteur – Vastgoedbeheer
Rosmalen, Noord-Brabant