Laat jouw talent in de winkelombouw zien!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Bij Retail ga je samen met een vast team de uitdaging aan om winkelketens en franchise-organisaties een nieuw jasje te geven. Van het leeghalen van de winkel tot het weer opbouwen van alle schappen, bij Retail ben jij van begin tot eind betrokken.

Kom jij binnenkort ons team versterken om overal in Nederland mooie winkels neer te zetten?  

Ontmoet je toekomstige collega’s

Ontmoet het retailteam - recruitmentevent

Ben je nu benieuwd geworden en wil je de vaklieden zelf ontmoeten? Dat snappen we! Daarom organiseren we een recruitmentevent waar je onder het genot van een hapje en drankje vrijblijvend in gesprek kan gaan met het Retailteam.  

Waar en wanneer is het event?

Op 12 juni tussen 16:00 uur tot 19:00 uur op onze vestiging in Rosmalen: Heikampweg 6, Rosmalen.

Nieuwsgierig naar meer?

Schrijf je nu in via onderstaand formulier.

Waar kom je te werken?

Van Wijnen Vastgoedbeheer wordt jouw thuisbasis. Wij zijn een landelijke opererende Business Unit welke valt onder het grote Van Wijnen. Wij hebben de ambitie om in 2027 het beste vastgoedbeheer bedrijf van heel Nederland te zijn! Voor jou wordt Nederland en België je werkgebied. Vroeg opstaan vind jij dus niet erg, want het kan soms voorkomen dat je wat verder weg werkt. Echter is dit altijd maar voor maximaal 2 weken en proberen we in de planningen zo goed mogelijk rekening te houden met een acceptabele woon-werk reisafstand. We hebben een hecht team met fijne collega’s en regelmatig worden er dan ook gezellige teamuitjes georganiseerd. Collegialiteit vinden wij belangrijk en door samen te werken komen we tot het beste resultaat voor de klant. 

Pim van der Steen, voorman Retail

Werken bij Retail? Voorman Pim van der Steen vertelt erover 

Toen Pim bij Retail binnen Van Wijnen Vastgoedbeheer ging werken, wilde hij niet meer terug naar de reguliere bouw. De korte doorlooptijden van de projecten en het uiteindelijke resultaat dat hij met zijn team behaalde, vindt hij geweldig. Pim vertelt over zijn ervaring bij Retail binnen Van Wijnen Vastgoedbeheer. 

Winkelombouw is topsport! Bekijk het zelf

Koen Kappen

Bedrijfsleider Retail

“Samen met ons flexibele en gemotiveerde Retailteam wordt elke deadline behaald en is geen uitdaging te groot.”

Bekijk hier de vacatures!

Het om- of verbouwen van winkels is een fikse operatie. Maar daar draai jij je handen niet voor om. Samen…

Vaklieden

Rosmalen

32-40 uur

Solliciteer direct of neem contact op met Karli van Ballegooij