Projectleiders

Bekijk de vacatures

Over de functie projectleider

Projectleiders bij Van Wijnen managen bouwprojecten voor zowel externe als interne klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn o.a projectplanning, het aansturen van het projectteam, het bewaken van de voortgang en het organiseren van de uitvoering. Uiteraard doe je dit niet in je eentje, maar samen met het team dat onder jou valt. Samen geven jullie inhoud aan de groeiende en veranderende klantvraag binnen diverse disciplines zoals nieuwbouw/renovatie en transformatie, woningbouw en utiliteitsbouw. 

Leiderschap zit in jouw bloed, je communiceert duidelijk met klanten en werknemers en je duikt niet weg voor een uitdaging. Jij begrijpt wat de klant van ons vraagt en maakt de vertaalslag naar de daadwerkelijke uitvoering hiervan. Je bent als het ware de kleine ondernemer binnen een grote onderneming, waar we wel als één team opereren. De functie projectleider vergt inlevingsvermogen, klantvriendelijkheid en betrokkenheid. 

Naast de coördinerende taken lever je ook een substantiële bijdrage aan het verkrijgen van nieuwe taken. Je hebt in de beginfase gefundeerde input gegeven over technologie,  planning en kosten en je weet unieke, klantgerichte succesvolle oplossingen te ontwerpen en deze oplossingen persoonlijk aan klanten te presenteren. Daarnaast ben je ambitieus én wil je blijven groeien.

projectvoorbereider

Taken van een projectleider in de bouw

Het succes van een project ligt in jouw handen. Als projectleider beschik je over deze visie en zet je dit om in mensgericht leiding geven. Een open deur kun je zeggen, maar er komt een hoop meer bij kijken dan je wellicht in eerste instantie denkt.

Wat van Wijnen onderscheidt

Van Wijnen, meer dan alleen bouwen. Met zijn allen zijn we grensverleggend en constant op zoek naar hoe het anders en beter kan. Wij bieden jou graag een inspirerende omgeving en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Dit doen we met passie en vakmanschap. 

FAQ

Wat doet een projectleider?

Als projectleider zorg je samen met jouw collega’s voor het succes van een project. Zodra een opdracht binnenkomt, ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van de begroting en het gehele team.

Wat verdient een projectleider?

Als eindverantwoordelijke voor het project zorg je dat alle werkzaamheden in goede orde verlopen. En daar staan uitstekende arbeidsvoorwaarden tegenover. Als projectleider heb je een gemiddeld salaris van € 4.400,- per maand.

Verschil werkvoorbereider en projectleider?

Als werkvoorbereider zorg je ervoor dat alle materialen op tijd op de bouwplaats aanwezig zijn. Van begin tot einde ben jij cruciaal in het bouwproces. Je stelt vast wat moet gebeuren, zorgt voor de juiste organisatie en bent verantwoordelijk voor de planning van de werkzaamheden. Een projectleider is daarentegen eindverantwoordelijk voor het project. 

Wat wij verwachten van een projectleider bij Van Wijnen

Wat kun je verwachten als projectleider?

Wij werken naar een mooiere, gezondere en meer toekomstbestendige leefwereld. De mens is daarbinnen onze belangrijkste key to succes. We hebben aandacht voor het binden, boeien en laten groeien van onze projectleiders. 

Blijf jezelf ontwikkelen

Voor alle collega’s, dus ook onze projectleider, vinden wij het heel belangrijk dat je aan jezelf blijft werken. Ervaren collega’s zorgen daarom voor on-the-job training, coaching en begeleiding. Jij bepaalt je eigen ontwikkeling. Daarom krijg je bij ons, via het Van Wijnen College, alle kansen om te groeien.

Een bruisende werkomgeving

Een goede werksfeer? Daar hoort gezelligheid bij. Jouw nieuwe collega’s zijn nuchter, flexibel en houden van gezelligheid tijdens en na het werk. Bovendien worden er vanuit ons borrels, teamuitjes en personeelsfeesten georganiseerd.

Nieuwsgierig geworden naar de vacatures voor een functie als projectleider?

Ben jij de projectleider die wij zoeken? Solliciteer dan direct door op onderstaande vacatures te klikken. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op.

Vacatures

Bedrijfsleiding & Projectleiding
Projectleider Bestaande Bouw
Arnhem, Gelderland
Bedrijfsleiding & Projectleiding
Projectleider Nieuwbouw
Harderwijk, Gelderland
Bedrijfsleiding & Projectleiding
Projectleider Nieuwbouw
Eibergen, Gelderland
Bedrijfsleiding & Projectleiding
Projectleider Nieuwbouw
Arnhem, Gelderland
Bedrijfsleiding & Projectleiding
Projectmanager Fijn Wonen
Heerenveen,
Bedrijfsleiding & Projectleiding
Projectleider Onderhoud & Beheer
Deventer, Overijssel