De toekomst? Onze klanten hebben het antwoord!

Als ontwikkelende bouwer weten wij als geen ander hoe we moeten bouwen. En daar zijn we gelukkig niet de enige in! Veel bouwbedrijven weten in de huidige tijd in te spelen op thema’s als duurzaamheid en circulair bouwen. Ontzettend mooi om te zien. Ook onze klanten denken na over de toekomst en stellen doelen en hebben ambities. Het is voor ons van belang antwoord te krijgen op wat hen bezig houdt, om zodoende in te kunnen spelen op de toekomstige behoefte in de bouw en de ontwikkeling van vastgoed.

We zijn onszelf tegengekomen

In de afgelopen jaren hebben wij flink geïnvesteerd in het opbouwen van duurzame (nieuwe) relaties. Iets waar ik in geloof als basis voor de toekomst. Het was een reis waarin wij onszelf hebben verbaasd en overtroffen, maar waarin we onszelf ook zijn tegengekomen. Soms deden we gewoon te hard ons best om het goed te willen doen. Daarbij gingen we voorbij aan wat de klant écht wilde. Wat ook meespeelde was dat we als ‘jongste’ vestiging van Van Wijnen in de regio nog bekendheid moesten werven. Dat maakte sommige klanten terughoudend. Door onze kwaliteiten te laten zien, ons als gelijkwaardige partner op te stellen, door echt te luisteren en onze kennis te delen, zagen zij onze toegevoegde waarde. Er ontstond vertrouwen en wij kregen de kans om samen mooie opdrachten uit te voeren.

Het zijn onze klanten die ons verrassen en inzichten geven

Ik ben erg trots dat we dat in relatief korte tijd voor elkaar hebben gekregen. Dat we zijn waar we nu zijn, hebben wij te danken aan onze klanten. Dat is waar wij het voor doen en dat doen we samen. Het zijn onze klanten die ons hebben verrast en ons elke dag inzichten geven om nog beter antwoord te geven op de vragen van vandaag en van de toekomst. Hoe zij ons die inzichten hebben gegeven? Zo!

Een klant die zijn aanbestedingsvraagstukken over een andere boeg durft te gooien. Waarmee ze het beste uit zichzelf en uit de markt willen halen door middel van diverse dialogen. Waar ruimte is voor kennis deling, discussie en brainstormen. Waarin beide partijen zich gehoord en begrepen voelen, waardoor we tot een nog betere oplossing kwamen voor hun opgave.

Een klant die worstelde met nieuwe opgelegde wet- en regelgeving rondom het verduurzamen van hun vastgoed. Die het aandurft de vraag eens aan ons te stellen. Die daardoor tot nieuwe inzichten kwam. Wat leidde tot een succesvolle, innovatieve uitgewerkte casus.

Een klant met een omvangrijke en complexe renovatie opgave, die zoekende was naar betere oplossingen in bewoonde staat. Die ons uitdaagt te zoeken naar verbeteringen wat leidde tot nieuwe communicatieprocessen en werkwijzen die tot zeer hoge huurderstevredenheid geleid hebben.

Meer dan bouwen is ons levenswerk

Niet voor niets is meer dan bouwen ons levenswerk. We ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden. Daarin willen wij onze klant graag adviseren, faciliteren, ontzorgen. Samen iets moois creëren, meedenken en onze kennis en expertise delen. En dat lukt ons doordat onze klanten ons blijven uitdagen. Ik ben ervan overtuigd dat dit leidt tot duurzaam samenwerken. Dit is dé manier om antwoorden te vinden voor de toekomst!

Ook een vastgoedvraagstuk?

Wilt u meer weten over wat wij allemaal doen en wat we voor u kunnen betekenen? Heeft u uitdagingen waarover u wilt sparren? Neem gerust eens contact op met mij.

Tessa van den Boogaard
commercieel manager bij Van Wijnen Breda
e: t.vanden.boogaard@vanwijnen.nl
t: 076-562 19 40