Onze organisatie

Herken jij jezelf in ons dna?

Het Nest

Bij ons mag je zijn wie je bent. Waar je ook werkt en wat je ook doet. Je voelt de aandacht voor de mens achter de collega. Dat warme Van Wijnen-gevoel noemen we ‘het nest’. Samen met jou willen we bouwen aan de mooiste projecten, met liefde voor ons vak. Die oprechte verbondenheid proef je overal.

‘Het nest’ voelt net als thuis. Een vertrouwde plek, met een oprechte, eerlijke sfeer. Met 26 locaties door het hele land hoef jij voor je werk nooit ver van huis. Lokale geworteldheid, sfeervolle, warme werkplekken. En fijne collega’s die je onder hun vleugels nemen als je net komt aanvliegen. Ook dat is kenmerkend voor ‘het nest’.

Ondernemerschap

Ondernemerschap heeft ons veel gebracht: groei, snellere en schonere bouwprocessen. Houd jij van aanpakken? Ben jij iemand die graag eigen ideeën inbrengt? Dat komt goed uit. Bij ons krijg je alle ruimte en waardering voor eigen initiatief. Dat maakt het werken bij Van Wijnen juist zo spannend, boeiend en uitdagend. Professionele en persoonlijke ontwikkeling stimuleren de ondernemer die in jou zit. Daar zorgt onder meer het Van Wijnen College voor. Zo word jij nóg beter in je vak en groei je mee met onze ambities. Met de wereld die verandert. Tot slot: sociaal ondernemerschap, met oog voor onze medemens, vinden we vanzelfsprekend.

Innovatie

Je komt te werken bij een vooruitstrevende onderneming. Want we willen vooroplopen als het gaat om het vernieuwen van de bouw. Innovatie is geen doel op zich: door sneller en goedkoper te bouwen, dragen we samen bij aan het oplossen van de woningnood. Jij kunt je steentje bijdragen aan ons doel: betaalbare en toekomstbestendige woningen voor heel Nederland. Je herkent innovatie aan onze woningfabriek in Heerenveen, onze maakindustrie. Aan de digitalisering en robotisering van onze processen. En ook aan onze deelname aan Project Milestone, het eerste huis van 3D-betonprint. We zoeken steeds naar slimme, optimale, gedigitaliseerde processen. Vaak in co-creatie. Dat grensverleggende deel van ons dna zit vast ook in jou.

Voor de generaties na jou

Net als jij zijn we ons volop bewust van de uitdagingen van deze tijd. We willen samen met jou de wereld schoner en beter maken. De klimaatdoelstellingen vragen om concrete, duurzame oplossingen van onze kant. Zijn we dat niet gewoon verplicht aan de generaties die na jou komen? We leggen de lat hoog. Wat dacht je van afvalvrije bouwplaatsen vanaf 2025? We zoeken én vinden oplossingen voor minder CO2 uitstoot. Oplossingen om bestaande woningen snel en slim te verduurzamen. Dat doen we voor de huurders en kopers van nu en straks. Kortom, bij elke stap in ons bouwproces vragen we onszelf af hoe het schoner, beter en duurzamer kan.