Wat doet een werkvoorbereider bij Van Wijnen?

Als werkvoorbereider ben je de schakel tussen het ontwerp en de uitvoering van een project. Daar sta je middenin. Je brengt structuur aan en zorgt dat alles duidelijk is voor iedereen die aan een project werkt. Schakelen met collega’s en leveranciers en opdrachtgevers, dat vind je leuk.

Wat maakt je werk bij Van Wijnen nou zo bijzonder? Werkvoorbereider Yorick vertelt het je!

Binnen beginnen is buiten winnen: een veelgehoorde uitspraak bij ons koffieautomaat. En we brengen die ook in de praktijk. Achter je bureau maak je het verschil op de bouwplaats. Omdat je vooruitdenkt, planningen en budgetten maaktt en duidelijkheid schept.

“Jouw goede voorbereiding zorgt voor een betere bouwplaats.”

Jij zorgt dat mensen weten wat ze moeten doen

Het proces tussen het beeldscherm en het eindresultaat loopt dankzij jou op rolletjes, omdat je zorgt dat al je collega’s weten wat er van ze verwacht wordt. Of ze nou werken met een toetsenbord of een gereedschapskist.

Waarom zou je bij ons willen werken?

Van Wijnen is één van de grootste bouwbedrijven van Nederland. Je hebt dus volop kansen om te leren en je te ontwikkelen. We werken aan mooie nieuwbouw-, renovatie- en transformatieprojecten. Wat nog belangrijker is: we willen dat elke collega’s zich thuis voelt en fijn samenwerkt.

Voel je thuis op je werk

Je werkt prettiger als je baan in balans is met de rest van je leven. Hoe dat eruitziet is voor iedereen anders. Voor een gezonde balans geloven we in flexibele werktijden en gedeeltelijk thuiswerken. Wat werkt voor jou? Dat stemmen we samen af.

De ene werkvoorbereider is de andere niet

In de meeste vacatures voor werkvoorbereider lees je dezelfde dingen. Natuurlijk hebben wij ook wensen, taken, secundaire arbeidsvoorwaarden enzovoorts. Het zijn vertrekpunten. We vertrouwen erop dat jij invulling geeft aan de vacature op je eigen manier en de werkzaamheden tot een goed eind brengt. Die vrijheid heb je, samen met je collega’s.

Je vindt ons – en jezelf – overal

Geen dag is hetzelfde, je week zit vol verrassingen. Soms werk je op kantoor of thuis, dan ben je weer op de bouwplaats te vinden. Onze kantoren en bouwplaatsen bevinden zich door heel Nederland. Grote kans dat je bij jou in de buurt als werkvoorbereider kunt beginnen.

Welke werkvoorbereider wil jij worden?

Kennismaken?