Trots op keurmerk World-class Workplace

Onze collega’s werken over het algemeen graag bij Van Wijnen, zo blijkt uit cijfers voor werkgeverschap (7,9), betrokkenheid (8,2) en bevlogenheid (7,9) Dat zijn cijfers waar we ontzettend trots op zijn.

Samen nóg beter

Als goed werkgever willen we weten hoe onze collega’s hun werk ervaren. Daarom houden we voortaan elk jaar een medewerkerswaarderingsonderzoek, 100% gebaseerd op de mening van onze medewerkers. Want er zijn altijd zaken die we samen met onze collega’s nóg beter kunnen regelen.

Trotspunten

In grote lijnen valt op dat onze medewerkers trots zijn op de onderlinge samenwerking. Zo zegt iemand: ‘Fijne collega’s. Staan voor elkaar klaar, zowel zakelijk als privé.’ En een ander zegt: ‘Iedereen is bereid om een stapje extra te zetten.’

Over dit keurmerk

Met deze hoge rapportcijfers verdient Van Wijnen het keurmerk ‘World-class Workplace’ van Effectory, het grootste onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap en volledig gebaseerd op de mening van werknemers. Het keurmerk is dan ook een groot compliment voor alle collega’s in onze organisatie.