We staan als land aan de vooravond van een ingrijpende transitie. We zullen onze samenleving anders moeten inrichten: duurzamer, natuurlijker, gezonder, respectvoller, verstandiger. Om dit te realiseren kiezen wij voor een totaalaanpak, samen met anderen. We zullen er weer nieuwe grenzen voor moeten verleggen, innovatief en inventief moeten denken, doen en zijn, samenwerken dwars door de keten heen. Het is een van de meest uitdagende opgave waar we ooit met z’n allen voor gestaan hebben. Maar dat maakt het ook allemaal de moeite waard. Vanuit deze toekomstvisie investeren wij in de maakindustrie en in nieuwe technologie. Zo kunnen wij goed inspelen op de behoeften van onze klanten.

Het is een klus die gaat over een toekomst die ons allemaal een fijnere, gezondere en duurzamer wereld oplevert dan we vandaag ervaren. Dat mag geen ver ideaal zijn, geen onbereikbare droom blijven. Die leefwereld moet er komen. Die klus gaan we dus gewoon klaren met z’n allen. 

Ontwikkel jezelf bij Van Wijnen

We zijn groot in wonen, projectontwikkeling, renovatie en transformatie, projectontwikkeling en vastgoedbeheer. De komende jaren hebben wij binnen deze domeinen ook een stevige ambitie. Om dit te realiseren komen wij graag in gesprek met ondernemers, leiders en anders denkende binnen en buiten de branche voor verschillende directierollen in het gehele land. Interesse om kennis te maken? Wij horen graag van je.

Neem contact op met Mitchell van der Muren, Executive Recruitment.
06-54 32 86 65
m.vander.muren@vanwijnen.nl

Mitchell-van-der-Muren