Het teamleider salaris

We doen je een aantrekkelijk salaris voorstel voor de teamleider functie. De hoogte is afhankelijk van je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Een teamleider bij Van Wijnen kan rekenen op een concurrerend arbeidspakket, bovengemiddeld salaris en een vakantietoeslag van 8% bovenop het vast overeengekomen loon.

Het werk van een teamleider

Vergis je niet in het belang van de rol van een teamleider. Denk aan het efficiënter inrichten van werkprocessen en overzicht en kwaliteit te bewaken voor nazorg in de bouw. Weet dat je als teamleider bij Van Wijnen het verschil maakt. Je zorgt namelijk voor verbinding binnen en buiten het team. Dit zorgt niet alleen voor gemotiveerde collega’s, maar ook voor een grote betrokkenheid bij het project.

Je bent zo goed als je laatste werk. Daarom loop je als teamleider tegen het einde van een werk er niet de kantjes vanaf. Nazorg in de bouw is meer dan alleen een snelle overdracht. Samen met de opdrachtgever doe je de oplevering en vanaf dat moment draag je zorg voor alle zaken tot het einde van de garantieperiode. Zo laat je iedere dag weer zien dat Van Wijnen staat voor wat we bouwen.

Afhankelijk van je opleiding tot teamleider en je opgedane ervaring kun je bij Van Wijnen rekenen op een aantrekkelijk salaris. We willen dat je je thuis voelt bij ons. Daarom bieden we je ook een concurrerend arbeidspakket. Wat dit inhoudt? Lees vooral verder.

Waarop baseren we het salaris van een teamleider?

We doen je niet zomaar een voorstel. Als teamleider heb je een functie met veel verantwoordelijkheden. Daar past niks minder bij dan een aantrekkelijk salaris. Het aanbod stemmen we af op basis van je leeftijd, opleidingsniveau, ervaring en het aantal contracturen. Salaris is mooi meegenomen, maar niet alles. Van Wijnen biedt je daarom een concurrerend arbeidspakket aan met een vakantietoeslag bovenop het vast overeengekomen loon. Een mooi extraatje om in de vakantie echt tot rust te komen.

Uitstekend concurrerend arbeidspakket

Zoals je hierboven hebt gelezen krijg je bij Van Wijnen een concurrerend arbeidspakket. Wat houdt dat nu eigenlijk in? Naast je bovengemiddeld salaris krijg je van ons een werktelefoon. We ervaren dat dit bijdraagt aan een betere werk en privé balans. Daarnaast krijg je de gemaakte onkosten altijd netjes vergoed.

De bouw is een sector wat fysiek hard werken is. We zijn zuinig op onze mensen. Daarom krijg je bij Van Wijnen meer dan het bovenwettelijke aantal vakantiedagen. Zo heb je voldoende ruimte om tot rust te komen en je welverdiende vakantiegeld een goede bestemming te geven. De enige voorwaarden is dat je bij de koffie alle gave verhalen met je teamleden deelt.

Zo groei je als teamleider door in salaris

Bij Van Wijnen werken echte aanpakkers. Je zit niet graag stil en daarom ben je nu al aan het nadenken over de doorgroeimogelijkheden als teamleider. Daar houden we van. Hard werken belonen we bij Van Wijnen. Natuurlijk bepalen we de hoogte van het teamleider salaris aan de hand van de cao Bouw en Infra. Laat je zien dat je meer in je mars hebt? Weet dat je als teamleider zelf invloed hebt op salaris doorgroeimogelijkheden. Je ervaringen en prestaties belonen we met individuele verhogingen.  

FAQ

Wat doet een teamleider

Een teamleider bij Van Wijnen heeft een coachende rol. Daarnaast zorg je voor verbinding binnen en buiten het team. Alleen door collega’s in hun kracht te zetten bereiken we samen het beste resultaat.

Opleiding teamleider

Bij Van Wijnen vinden we ervaring als teamleider belangrijker dan je opleiding. Ben je van nature communicatief sterk en geloof je in het aansturen vanuit een coachende insteek? Ontdek snel of je de vaardigheden in huis hebt die we zoeken.

Voel je thuis als teamleider bij Van Wijnen

Wil je innovatie binnen een traditioneel vakgebied? Dan ben je bij Van Wijnen aan het juiste adres. Als één van de grootste Nederlandse aannemers in de bouw heb je de kennis, kracht en voordelen van een landelijk opererende organisatie. En dat biedt kansen en mogelijkheden.

Vraag vooral ook aan onze collega’s waarom zij kozen voor Van Wijnen. Als je wat langer meedraait dan merk je dat de onderlinge band tussen collega’s hecht is. Zo organiseren collega’s met regelmaat een teamuitje en zijn we zeker niet vies van een kop koffie drinken samen.

De koffie staat voor je klaar

Heb je nog die gezellige kop koffie met collega’s in je achterhoofd zitten? Dan nodigen we je alvast uit om de eerste samen met ons te drinken om kennis te maken. We zijn benieuwd wie je bent en wat je ambities zijn. Wie weet ben je de teamleider die we bij Van Wijnen zoeken. Laten we kennismaken!